Avond rondvaart

Avond rondvaartDe cruise was heerlijk, en de audiogids was erg informatief. Het was soms moeilijk te volgen over welk gebouw er werd gesproken, omdat het nummer afspeelde terwijl we in beweging waren, maar het was hoe dan ook erg interessant.
★★★★

Zeer leuke en interessante rondvaart gehad door de grachten. Door middel van de audiotour kreeg je een goed beeld over Amsterdam. Vooral over hoe het vroeger was. Zeker een aanrader om te doen.
★★★★

Hebben op 14 maart een avondcruise gemaakt en de avond was helder en was zo gezellig. Zat en keek naar de verlichte stad en genoot van de informatie die ze gaven. Deze tour was niet dezelfde als die ik overdag had genomen en dat was leuk. En het personeel had veel kennis en waren erg aardig!
★★★★★

We hadden de laatste avond cruise en we waren niet teleurgesteld duurde ongeveer 1 uur 15 minuten de boot was niet vol dus genoeg ruimte. De tour was erg goed met audio opname en de kapitein die een extra tintje gaf. Al met al een aangename avond.
★★★★★

Onze boot was niet vol dus we konden ons verspreiden. De tour was informatief met de schipper een extra tintje toe te voegen aan de audio-opname. De boot werd vertraagd of stopte op belangrijke punten, dus het was niet een gehaaste tour.
★★★★

Vrienden

Uiteindelijk deden we de cruise 's avonds, zodat het in het donker was in plaats van overdag. Ik dacht eerst dat we niets zouden zien, maar ik had het mis! De gracht is verlicht met overal mooie feeërieke lichtjes en alle belangrijke bezienswaardigheden vallen nog meer op met hun lichtjes tegen de duisternis. Het was echt een mooie manier om de stad te zien. De bestuurder van de boot was erg aardig en voegde zo nu en dan wat informatie toe aan de audiogids. Hij gaf ook een seintje wanneer er een goed fotomoment aan zat te komen, zodat we allemaal de camera's klaar konden zetten! De informatie in de audiogids zelf was erg goed en interessant om te horen over de stad.
★★★★

Koppels

De kapitein was erg aardig en goed. Ideaal om onder de bruggen door te varen en te genieten van het uitzicht dat dit wonder - een Unesco-erfgoed - te bieden heeft. De tijd vliegt. Praktische wegwerphoofdtelefoon met keuze uit verschillende talen. Interessante informatie. Perfect uitzicht, dankzij het prachtige weer. Een mooi moment van onze huwelijksreis.
★★★★★

We boekten voor de 1 uur durende cruise op onze laatste avond in Amsterdam. Het regende, maar dit had niet veel invloed op het uitzicht, omdat de meeste zitplaatsen ramen hebben die open kunnen voor eventuele foto's die je wilt maken. Onze gids was erg vriendelijk en grappig. We zagen veel van Amsterdam dat we te voet nog niet hadden gezien, dus dit was een mooie manier om onze korte vakantie af te sluiten. Het was ook erg interessant om over de geschiedenis van Amsterdam te horen. Elke zitplaats heeft een hoofdtelefoonaansluiting, dus je kunt kiezen om naar het commentaar te luisteren of gewoon van het uitzicht te genieten. De boot zelf was gezellig en comfortabel. Onze rondvaart was niet al te druk (21.00 uur), dus we hadden een paar stoelen voor onszelf.
★★★★

 

Boek hier je eigen avond rondvaart door de Amsterdamse grachten.

 

* Reviews afkomstig van Tripadvisor en Trustpilot.

oktober 7, 2021