Amsterdam Light Festival

Het schitterende Amsterdam Light Festival 2023 - 2024 start op 30 november. Voor de 12e editie van het Amsterdam Light Festival zijn weer nieuwe lichtkunstwerken uitgekozen. De Amsterdam Light Festival water route is er dit jaar ook weer bij en neemt je mee door de grachten, het UNESCO Werelderfgoed, van de stad.

Het thema van de kunstwerken van het Amsterdam Light Festival in dit jaar is LOADING…Revealing ART, AI and Tech. Met dit thema vraagt het festival je na te denken over de invloed die technologie en kunstmatige intelligentie op de maatschappij. Nu al beïnvloeden ze hoe we communiceren, socialiseren en creëren, en het gebruik wordt met de dag groter. Vaar met ons mee langs de verschillende lichtkunstwerken, kijk door de ramen en bedenk voor jezelf hoe jij je voelt ten opzichte van technologie en kunstmatige intelligentie. 

Verschillende rondvaarten

De beste manier om het festival te bezoeken is met een Amsterdam Light Festival rondvaart. LOVERS Canal Cruises biedt tijdens het festival twee soorten cruises aan. De bekendste en populairste rondvaart vertrekt tegenover het Centraal Station. Hier vind je de gezellige drukte van de kade.

Boek Amsterdam Light Festival met korting online!

De comfortabele, moderne en verwarmde boten van LOVERS Canal Cruises zorgen voor een ervaring die je niet gauw zult vergeten. Alle boten zijn voorzien van een audiogids in het Nederlands en Engels, zodat je ook informatie krijgt over de verschillende kunstwerken en de kunstenaars die ze maakten die te vinden zijn langs de lichtjesroute. Wacht niet te lang en boek nu je Amsterdam Light Festival tickets!

De makkelijkste manier om je Amsterdam Light Festival kaartjes te boeken is direct bij LOVERS Canal Cruises. Als je online boekt zie je altijd de beste beschikbaarheid, krijg je korting en ontvang je je e-tickets direct na het boeken in je email. Daarbij komt dat direct bij LOVERS Canal Cruises geboekte tickets vaak gratis omgeboekt of geannuleerd kunnen worden.

LOVERS Canal Cruises is al 12 jaar Official Partner van het Amsterdam Light Festival, biedt de meeste keuze, heeft de beste boten en afvaartlocaties. Lees hier meer over de ervaringen van gasten in de afgelopen jaren en zie hier de meest gestelde vragen over het Amsterdam Light Festival.

 

Check Tours & Tickets Amsterdam voor nog meer leuke activiteiten.