Amsterdam Light Festival

Het schitterende Amsterdam Light Festival 2022 - 2023 start op 1 december. Voor de 11e editie van het Amsterdam Light Festival zijn weer nieuwe lichtkunstwerken uitgekozen. De Amsterdam Light Festival water route is er dit jaar ook weer bij en neemt je mee op een bijna 6 km lange tocht door de Weesperbuurt en Plantage buurt van de stad.

Het thema van de kunstwerken van het Amsterdam Light Festival in dit jaar is Imagine Beyond. Met dit thema wil het festival je meenemen naar de wereld van de verbeelding. Verbeelding stelt ons in staat ons de dag van morgen voor te stellen zoals we willen, we kunnen dromen voorbij het hier en nu. Vaar met ons mee langs de verschillende lichtkunstwerken, kijk door de ramen en laat je fantasie de vrije loop. 

Verschillende rondvaarten

De beste manier om het festival te bezoeken is met een Amsterdam Light Festival rondvaart. Lovers Canal Cruises biedt tijdens het festival twee soorten cruises aan. De bekendste en populairste rondvaart heeft twee vertrekpunten om tussen te kiezen, tegenover het Centraal Station en aan de Leidsekade. Hier vind je de gezellige drukte van de kade.

Als je tijdens het Amsterdam Light Festival de mooiste foto's wilt maken, raden we de semi-open boot aan. Want dan hoef je niet door een raam te fotograferen en krijg je het beste, onbelemmerde uitzicht op de kunstwerken van het Amsterdam Light Festival.

Boek Amsterdam Light Festival met korting online!

De comfortabele, moderne en verwarmde boten van Lovers Canal Cruises zorgen voor een ervaring die je niet gauw zult vergeten. Alle boten zijn voorzien van een audiogids in het Nederlands en Engels, zodat je ook informatie krijgt over de verschillende kunstwerken en de kunstenaars die ze maakten die te vinden zijn langs de lichtjesroute. Wacht niet te lang en boek nu je Amsterdam Light Festival tickets!

De makkelijkste manier om je Amsterdam Light Festival kaartjes te boeken is direct bij LOVERS Canal Cruises. Als je online boekt zie je altijd de beste beschikbaarheid, krijg je korting en ontvang je je e-tickets direct na het boeken in je email. Daarbij komt dat direct bij LOVERS Canal Cruises geboekte tickets vaak gratis omgeboekt of geannuleerd kunnen worden.

LOVERS Canal Cruises is al 11 jaar Official Partner van het Amsterdam Light Festival, biedt de meeste keuze, heeft de beste boten en afvaartlocaties. Lees hier meer over de ervaringen van gasten in de afgelopen jaren en zie hier de meest gestelde vragen over het Amsterdam Light Festival.

 

Check Tours & Tickets Amsterdam voor nog meer leuke activiteiten.