Amsterdam Light Festival

Het fantastische Amsterdam Light Festival 2019 - 2020 start op 28 november. Met 20 kunstenaars uit verschillende landen is de achtste editie van het Amsterdam Light Festival er zeker een editie om niet te missen. Dit jaar is het thema Disrupt!. Disruptie of ontregeling is niet alleen conflict en chaos, maar kan ook positieve en soms essentiële aanzet geven tot verandering. Kunstenaars uit binnen- en buitenland laten dit jaar hun interpretatie van disruptie zien en gebruiken licht om ontregelend te zijn en ons een nieuwe impuls te geven.

Verschillende soorten rondvaarten

De beste manier om het festival te bezoeken is met een Amsterdam Light Festival rondvaart. Lovers Canal Cruises biedt verschillende soorten rondvaarten aan tijdens het festival. De bekendste en populairste afvaartlocatie is bij Restaurant Loetje vlakbij het Amsterdam Centraal Station. Op zaterdag en in de kerstvakantie is er een extra opstaplocatie aan de oostzijde van het Centraal Station. Hier kom je terecht in de gezellige drukte op de kade. Wil je liever op een rustigere manier genieten van een Amsterdam Light Festival rondvaart? Dan kun je kiezen voor de opstaplocatie op het Leidseplein. Wil je graag mooie foto's maken? Dan raden we de semi-open boot aan. Doordat deze boot geen ramen heeft kan je prachtige foto's maken van de kunstwerken. 

Boek je tickets nu!

De comfortabele, moderne en verwarmde boten van Lovers Canal Cruises zorgen voor een ervaring die je niet snel zal vergeten. Alle boten zijn voorzien van audiocommentaar in het Nederlands en Engels, dus tijdens de rondvaart krijg je ook nog eens informatie over de kunstwerken en de kunstenaars. Wacht niet te lang en boek nu je tickets voor het Amsterdam Light Festival!

Klik hier voor alle veelgestelde vragen over het Amsterdam Light Festival