Water Colors Cruise - Centraal Station

Deze afvaartlocatie bevindt zich bij de Prins Hendrikkade (Centraal Station) en is onze meest feestelijke locatie. De locatie is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. 

Speciale prijs € 19.50 € 24 Boek tickets

Water Colors Cruise - Semi Open Boot

Deze afvaartlocatie bevindt zich bij de pier naast Restaurant Loetje Centraal, tegenover het station. De Semi Open Boat biedt de beste mogelijkheid om foto's te maken. 

Speciale prijs € 17.50 € 24 Boek tickets

Water Colors Cruise - Leidseplein

FAST-TRACK LOCATIE! Amsterdam wordt omgetoverd tot een ware lichtstad tijdens het Amsterdam Light Festival. Deze afvaartlocatie bevindt zich bij de Leidsekade. Dagelijks meerdere vertrekken per uur. 

Speciale prijs € 19.50 € 24 Boek tickets

Water Colors Cruise - Anne Frank Huis

FAST-TRACK LOCATIE! Beleef het Amsterdam Light Festival met Lovers Canal Cruises! Deze afvaartlocatie bevindt zich in de buurt van het Anne Frank Huis, bij Prinsengracht 227. 

Speciale prijs € 19.50 € 24 Boek tickets

Water Colors Cruise – Small Boat

Geniet van het Amsterdam Light Festival op de Small Boat! Inclusief Gluhwein of warme chocolademelk tijdens een intieme rondvaart. Fantastische mogelijkheden om foto's te maken. Deze afvaartlocatie bevindt zich tegenover het Centraal Station Amsterdam bij het Barbizon Palace Hotel.

Speciale prijs € 24.50 € 27.50 Boek tickets

Amsterdam Light Festival

Het fantastische Amsterdam Light Festival 2018 - 2019 start op 29 november. Met 37 kunstenaars uit 14 landen is de zevende editie van het Amsterdam Light Festival er zeker een editie om niet te missen. Dit jaar is het thema The Medium is the Message. Het medium op het Amsterdam Light festival is licht en dat roept een aantal interessante vragen op. Welke soorten berichten verzendt het medium licht tegenwoordig bijvoorbeeld? Kan licht in een tijdperk van nepnieuws en alternatieve feiten zijn objectiviteit behouden? Hoe transformeert licht de (digitale) ruimte? Hoe verlengt en beïnvloedt het licht onze realiteit

Verschillende soorten rondvaarten

De beste manier om het festival te bezoeken is met een Amsterdam Light Festival rondvaart. Lovers Canal Cruises biedt verschillende soorten rondvaarten aan tijdens het festival. De bekendste en populairste afvaartlocatie is bij het Amsterdam Centraal Station. Hier kom je terecht in de gezellige drukte op de kade. Onder het genot van de muziek van onze DJ kun je rustig wachten totdat je de boot op kan. Wil je liever op een rustigere manier genieten van een Amsterdam Light Festival rondvaart? Dan kun je kiezen voor de opstaplocaties op het Leidseplein en de kade bij het Anne Frank Huis. Hier is het vaak minder druk en kun je snel op een boot stappen. Daarnaast bieden we ook een Amsterdam Light Festival rondvaart aan in een Semi Open boot. Deze boot heeft een gedeelte dat open is (tenzij het regent) waardoor het gemakkelijk is om foto’s te maken. Dankzij de dekens die je krijgt tijdens de rondvaart heb je geen last van de kou. 

Boek je tickets nu!

De comfortabele, moderne en verwarmde boten van Lovers Canal Cruises zorgen voor een ervaring die je niet snel zal vergeten. Alle boten zijn voorzien van audiocommentaar in het Nederlands en Engels, dus tijdens de rondvaart krijg je ook nog eens informatie over de kunstwerken en de kunstenaars. Wacht niet te lang en boek nu je tickets voor het Amsterdam Light Festival!

Klik hier voor alle veelgestelde vragen over het Amsterdam Light Festival