Water Colors Cruise

Beleef het Amsterdam Light Festival met Lovers Canal Cruises. Deze afvaartlocatie bevindt zich bij de Prins Hendrikkade (Centraal Station) en is onze meest feestelijke locatie. Dagelijks meerdere vertrekken per uur.
Boek je tickets nu met vroegboekkorting bij Lovers!

Speciale prijs € 19.50 € 22,50 Boek tickets

Water Colors Cruise - Leidseplein

Amsterdam wordt omgetoverd tot een ware lichtstad tijdens het Amsterdam Light Festival. Deze afvaartlocatie bevindt zich bij de Leidsekade en is een fast-track afvaartlocatie. Dagelijks meerdere vertrekken per uur. Boek je tickets nu met vroegboekkorting bij Lovers!

Speciale prijs € 19.50 € 22.50 Boek tickets

Water Colors Cruise - Loetje Centraal Station

Amsterdam wordt omgetoverd tot een ware lichtstad tijdens het Amsterdam Light Festival. Deze afvaartlocatie bevindt zich naast het Restaurant Loetje Centraal, tegenover het Centraal Station Amsterdam. Boek je tickets nu met vroegboekkorting bij Lovers!

Speciale prijs € 19.50 € 22,50 Boek tickets

Water Colors Cruise - Anne Frank Huis

Beleef het Amsterdam Light Festival met Lovers Canal Cruises! Deze afvaartlocatie bevindt zich in de buurt van het Anne Frank Huis, bij Prinsengracht 227. Dit is een fast-track afvaartlocatie. Boek je tickets nu met vroegboekkorting bij Lovers!

Speciale prijs € 19.50 € 22.50 Boek tickets

Water Colors Cruise – Small Boat

Geniet van het Amsterdam Light Festival op de Small Boat! Deze afvaartlocatie bevindt zich tegenover het Centraal Station Amsterdam bij het Barbizon Palace Hotel.

Speciale prijs € 24.50 € 29.50 Boek tickets

Amsterdam Light Festival

Het fantastische Amsterdam Light Festival 2017 - 2018start op 30 november. Met 37 kunstenaars uit 14 landen is de zesde editie van het Amsterdam Light Festival er zeker een editie om niet te missen. Een speciale bijdrage komt dit jaar van kunstenaar Ai Weiwei. Hij heeft op basis van het thema Existential een 6,3 kilometer lange lichtlijn gemaakt die langs de hele Amsterdam Light Festival route loopt. Hiermee probeert hij de betekenis van grenzen ter discussie te stellen: wie bepaalt eigenlijk grenzen en wie beheerst ze? Een ander opvallend kunstwerk is dat van de Duitse kunstenaar Claudia Reh. Zij heeft haar lichtkunst gemaakt samen met leerlingen van Amsterdamse basisscholen.

Verschillende soorten rondvaarten

De beste manier om het festival te bezoeken is met een Amsterdam Light Festival rondvaart. Lovers Canal Cruises biedt verschillende soorten rondvaarten aan tijdens het festival. De bekendste en populairste afvaartlocatie is bij het Amsterdam Centraal Station. Hier kom je terecht in de gezellige drukte op de kade. Onder het genot van de muziek van onze DJ kun je rustig wachten totdat je de boot op kan. Wil je liever op een rustigere manier genieten van een Amsterdam Light Festival rondvaart? Dan kun je kiezen voor de fast-track opstaplocaties op het Leidseplein en de kade bij het Anne Frank Huis. Hier is het vaak minder druk en kun je snel op een boot stappen. Daarnaast bieden we ook een Amsterdam Light Festival rondvaart aan in een Semi Open boot. Deze boot heeft een gedeelte dat open is (tenzij het regent) waardoor het gemakkelijk is om foto’s te maken. Dankzij de dekens die je krijgt tijdens de rondvaart heb je geen last van de kou. 

Boek je tickets nu!

De comfortabele, moderne en verwarmde boten van Lovers Canal Cruises zorgen voor een ervaring die je niet snel zal vergeten. Alle boten zijn voorzien van audiocommentaar in het Nederlands en Engels, dus tijdens de rondvaart krijg je ook nog eens informatie over de kunstwerken en de kunstenaars. Wacht niet te lang en boek nu je tickets voor het Amsterdam Light Festival!