Over ons

Sinds de oprichting in 1950, is Lovers Canal Cruises een vertrouwd gezicht in de Amsterdamse grachten. Begin 2016 telt de hele vloot maar liefst 45 boten en zijn deze allen een mooie upgrade ondergaan met o.a. een nieuw interieur. Daarnaast is de branding nu voorzien van een prachtige nieuwe oranje-grijze kleur. De capaciteit van onze boten varieert van 12-120 zitplaatsen. Een deel van de vloot opereert onder het bekende merk van de Hop on Hop off City Sightseeing Service.

Lovers Canal Cruises is de beste keuze voor het ontdekken van de prachtige Amsterdamse grachten. Boten vertrekken vanaf verschillende locaties, met strak geplande tijdschema's, van vroeg in de ochtend tot laat in de avond (09.00 - 22.00 uur). Daarnaast zijn aanvragen voor groepen ook mogelijk.

 

De rederij biedt allerlei routes ondersteund door een interessante audio gids, beschikbaar in meerdere talen.

Daar waar spraken is van catering, werkt Lovers Canal Cruises samen met Frans Kelders, Cuisinier bij een voormalige Michelin-ster restaurant. Hij en zijn team maken het verschil op onze Dinner, Candlelight, Pizza en Burger cruises.

Last but not least kunnen de gasten ook genieten op één van onze eeuwenoude salonboten of op één van onze door zonnen-energie aangedreven (stil en schoon!) rondvaart boten.
We beschikken ook over kleine boot die het mogelijk maken om zelfs de smalste grachten van Amsterdam te ontdekken.