Scholen

Op schoolreisje met LOVERS

Ben je op zoek naar een leuk en educatief klassenuitje in Amsterdam voor jouw school of klas? Dan zit je bij Lovers Canal Cruises zeker goed. Wij hebben de perfecte locatie direct aan het Centraal Station, dus goed bereikbaar met openbaar vervoer. Of de groep kan direct voor de deur afgezet en opgehaald worden.

Wij bieden informatieve rondvaarten door het historische stadshart van Amsterdam maar ook de mogelijkheid om de dag compleet te maken in combinatie met:

  • een transfer per boot (een bus kunnen wij ook voor u verzorgen) voor de klas,
  • een lunch aan boord,
  • bezoek aan een andere educatieve attractie,
  • bezoek aan een museum.

Waarom een rondvaart?

Een rondvaart in Amsterdam is het perfecte uitje voor zowel jonge kinderen als studenten. Het is niet alleen leerzaam, het is vooral heel erg leuk. Je vaart met de klas een uur lang over de Amsterdamse grachten langs vele beroemde bezienswaardigheden zoals de Magere Brug, het VOC-schip “De Amsterdam”, het Anne Frank Huis, NEMO en nog veel meer. Via het audiosysteem (in 19 talen beschikbaar) krijgen de leerlingen uitleg over wat ze onderweg allemaal zien.

Meer opties

Naast rondvaarten bieden wij ook andere actieve en leerzame uitjes aan in Amsterdam. Door onze jarenlange ervaring hebben wij goede samenwerkingsverbanden opgebouwd met meerdere attracties en musea. Daarom kunnen wij voor u een mooie combinatiedeal maken, denk hierbij aan een rondvaart in combinatie met onder andere:

  • BODY WORLDS Amsterdam: hier krijg je een kijkje in je eigen lichaam aan de hand van echte, geplastineerde menselijke lichamen en ga je op zoek naar wat ons gelukkig maakt. Aan de hand van een speciaal ontworpen digitaal spel worden de leerlingen door de expositie geleid.
  • Ripley’s Believe it or Not! Amsterdam: waar je je kunt verbazen over de meest aparte collectie van natuurlijke, wetenschappelijke, artistieke en menselijke eigenaardigheden. 
  • Madame Tussauds Amsterdam: hier kom je oog in oog te staan met jouw idolen. Zo kun je bijvoorbeeld op de foto met Beyoncé of Barack Obama.
  • The Amsterdam Dungeon (vanaf 10 jaar): dit is de engste, opwindendste en grappigste attractie van de stad. Tegelijkertijd leer je ook nog eens veel over de geschiedenis van Amsterdam.
  • This is Holland: vlieg over het platteland tijdens de Flight Experience, bekijk het Nederlands erfgoed, de bollenvelden en andere iconische plekken. In 1 uur leer je heel veel over Nederland.

De mogelijkheden wat betreft onze combinaties zijn eindeloos, breng ons op de hoogte van u wensen en wij regelen de rest.

Heeft u interesse of wilt u graag aanvullende informatie? Dan adviseren wij u om contact met ons op te nemen door een e-mail te sturen naar groups@tourismgroup.com.