1 Uur Avond Rondvaart Amsterdam

Avond rondvaart door de Amsterdamse grachten

Boek uw tickets vanaf   € 20 € 17.50

Ticket

Selecteer een datum

Er zijn geen data beschikbaar

{{packageItem.ItemName}}


Na middernacht ( {{vm.getDateAsString(vm.dayAfterDate)}} )

Selecteer tijd


Na middernacht ( {{vm.getDateAsString(vm.dayAfterDate)}} )

Er zijn geen beschikbare timeslots

Opstap locatie

Aantal tickets

Er zijn geen prijzen beschikbaar

Selecteer maaltijden

  • {{ (vm.itemPrices | filter:{ItemCategoryId:key})[0].Name }} - Nog beschikbaar: {{vm.getRemainingMeals(key)}}

Totaal bestelling €{{vm.getTotalPrice() | number : 2}}

Inclusief

  • Een 1-urige rondvaart door de grachtengordel van Amsterdam
  • Audio gids in meerdere talen beschikbaar
  • Gratis WiFi aan boord van de boot
  • E-ticket direct beschikbaar op smartphone
  • Kosteloos annuleren tot 8 uur voor aanvang activiteit

Verdere informatie

Over deze activiteit

  • Duur: circa 60 minuten
  • Zie Amsterdam van haar beste kant in het donker
  • Vaar door de 17e-eeuwse grachtengordel

Geniet van de grachten in het donker

Als je onze hoofdstad bij maanlicht wilt verkennen is een Avond rondvaart het perfecte uitje. De pittoreske grachtengordel is extra sfeervol in de avonduren. Aanschouw de prachtig verlichte grachtenpanden en spijker je kennis bij met behulp van de audiogids.

Laat je op deze bijzondere rondvaart rondleiden door de meest beroemde grachten en maak de mooiste foto’s als aandenken aan deze avond. Deze Rondvaart door Amsterdam neemt je vanaf het Centraal Station een uur lang mee door een gedeelte van de 100 kilometer aan waterwegen de stad Amsterdam rijk is, langs de prachtige grachtenpanden die langs de kade te vinden zijn en door de niet te missen Prinsengracht, Keizersgracht en Herengracht.

Tijdens de rondvaart zul je ervaren hoe indrukwekkend mooi Amsterdam vanaf het water is.

Geniet en verbaas je tijdens avond boottocht

Lovers Canal Cruises staat bekend om de jarenlange expertise als het gaat om de organisatie van boottochten door de Amsterdamse grachtengordel. Zo kun je tijdens de Avond Boottocht Amsterdam heel veel kennis opdoen. Aan leuke feitjes en wetenswaardigheden zal het je niet ontbreken!

Wist je bijvoorbeeld dat de grachtengordel op de UNESCO Werelderfgoedlijst terug te vinden is? En dat deze historische plek naast 100 grachten maar liefst 1000 bruggen heeft? De ‘Magere Brug’ is de bekendste en op het allermooist in het avondlicht tijdens jouw Avond Boottocht Amsterdam. De prachtige eeuwenoude herenhuizen zijn bovendien perfect te bewonderen dankzij het panoramische dak en de schuiframen van de speciale rondvaartboot waarmee gevaren wordt.

Iedere rondvaart is uniek, doordat de schipper de route aanpast op basis van de drukte op de grachten en de grootte van de boot. Tijdens de rondvaart vaar je langs bezienswaardigheden zoals het Anne Frank Huis, de Magere Brug of over het IJ met Amsterdam Noord aan de overkant.

Maak je dagje Amsterdam compleet

Onze Avond rondvaart door Amsterdam vertrekt dagelijks in het zomer- en winterseizoen. De vertrektijden variëren van vijf uur in de middag tot negen of tien uur in de avond. Zo houd jij overdag genoeg tijd over om andere activiteiten te ondernemen.

Combineer je Avond rondvaart met een bezoek aan de wondere wereld van Ripley's Believe It or Not!, of stap aan boord na een bezoek aan het Rijksmuseum. Alleen hier boek je tickets die gratis zijn te annuleren tot 8 uur voor de afvaart.