Rijksmuseum + 1 Uur Rondvaart Amsterdam

Rijksmuseum + Rondvaart Amsterdam

Boek uw tickets vanaf   € 35.50 € 32

Ticket

Selecteer een datum

Er zijn geen data beschikbaar

{{packageItem.ItemName}}


Na middernacht ( {{vm.getDateAsString(vm.dayAfterDate)}} )

Selecteer tijd


Na middernacht ( {{vm.getDateAsString(vm.dayAfterDate)}} )

Er zijn geen beschikbare timeslots

Opstap locatie

Aantal tickets

Er zijn geen prijzen beschikbaar

Selecteer maaltijden

 • {{ (vm.itemPrices | filter:{ItemCategoryId:key})[0].Name }} - Nog beschikbaar: {{vm.getRemainingMeals(key)}}

Totaal bestelling €{{vm.getTotalPrice() | number : 2}}

Belangrijke info

Rijksmuseum:

 • Openingstijden:
  Dagelijks van 09.00 - 17.00 uur
 • Tijdvakken:
  09.00 - 11.00
  11.00 - 13.00
  13.00 - 15.00
  15.00 - 17.00
 • Let op:
  Voor het Rijksmuseum is het noodzakelijk om binnen een tijdvak naar binnen te gaan. Eenmaal binnen mag je zo lang blijven als je wilt.

1-uurs Rondvaart Amsterdam:

 • Vertrekken:
  Zomer seizoen (16 maart - 3 november):
  Dagelijks elke ± 15 min. van 09.00 - 22.00 uur 
  Winter seizoen (4 november- 15 maart):
  Dagelijks elke ± 30 min. van 09.30 - 21.30 uur
 • Duur:
  ± 1 uur
 • Check-in:
  20 min. voor vertrek bij Prins Hendrikkade 25
 • Je hebt 14 dagen om je aankoop te heroverwegen in overeenstemming met ons teruggavebeleid. Mail info@lovers.nl voor meer info.

Inclusief

 • GPS audio gids in meerdere talen beschikbaar (Amsterdam rondvaart)
 • Niet in de rij staan bij het Rijksmuseum

Rijksmuseum + 1-uurs Rondvaart Amsterdam

Lovers Canal Cruises biedt je de mogelijkheid om een rondvaart met een bezoek aan het Rijksmuseum te combineren. Beide activiteiten zijn onmisbaar tijdens jouw verblijf in Amsterdam. In de ochtend kun je de vele meesterwerken in het Rijksmuseum bewonderen en in de middag vaar je over de mooie grachten. Of andersom! Deel je dagje uit precies in zoals jij het wilt. Een combinatieticket koop je eenvoudig en voordelig online.

Genieten van kunst én een rondvaart Amsterdam op één dag

De Rondvaart Amsterdam is een perfecte aanvulling op een bezoek aan het indrukwekkende Rijksmuseum. Tijdens de canal tour maak je kennis met de prachtige grachtengordel die de hoofdstad rijk is. Niet voor niets staan deze grachten, die maar liefst 100 kilometer beslaan, op de UNESCO Werelderfgoedlijst en draagt Amsterdam de bijnaam ‘Venetië van het Noorden’. Met recht kunnen we dit dan ook een van de Amsterdamse hoogtepunten noemen. Een Rondvaart Amsterdam laat je onder meer de Keizersgracht, Prinsengracht en Herengracht zien. Terwijl je van het uitzicht geniet, stem je de audiotour op de door jou gewenste taal af. Je kunt kiezen uit maar liefst 19 talen. Zo kom je gedurende een Rondvaart Amsterdam alles te weten over de rijke historie van de Amsterdamse grachten.

De meesterwerken in het prachtige Rijksmuseum

Je kunt je dag beginnen of juist eindigen in het wereldberoemde Rijksmuseum. Als je je ticket bij Lovers Canal Cruises aanschaft, profiteer je bovendien van fast track toegang. Dit betekent dat je niet in de rij hoeft te staan. Zo houd je meer tijd over om jouw favoriete kunstwerken te bezichtigen. Het onvergetelijke Rijksmuseum toont maar liefst 800 jaar aan Nederlandse historie en kunst in 8000 objecten. Natuurlijk mag een blik op de meesterwerken van onder meer Rembrandt, Van Gogh en Frans Hals niet ontbreken. Al is het niet alleen de binnenkant waar schoonheid centraal staat. De buitenkant van het prachtige Rijksmuseum is minstens een foto waard. Gelegen op het Museumplein is het Rijksmuseum het boegbeeld van architectonisch talent. Kenners zullen een duidelijke combinatie terugzien van invloeden uit de Renaissance en de Gotiek. Verzeker jezelf van deze bijzondere ervaring en geniet van het wereldberoemde Rijksmuseum in combinatie met een bijzondere rondvaart.