The Amsterdam Dungeon +1 Uur Rondvaart Amsterdam

Amsterdam Dungeon + Rondvaart Amsterdam

Boek uw tickets vanaf   € 40 € 32.50

Ticket

Selecteer een datum

Er zijn geen data beschikbaar

{{packageItem.ItemName}}


Na middernacht ( {{vm.getDateAsString(vm.dayAfterDate)}} )

Selecteer tijd


Na middernacht ( {{vm.getDateAsString(vm.dayAfterDate)}} )

Er zijn geen beschikbare timeslots

Opstap locatie

Aantal tickets

Er zijn geen prijzen beschikbaar

Selecteer maaltijden

 • {{ (vm.itemPrices | filter:{ItemCategoryId:key})[0].Name }} - Nog beschikbaar: {{vm.getRemainingMeals(key)}}

Totaal bestelling €{{vm.getTotalPrice() | number : 2}}

Belangrijke info

 • Openingstijden The Amsterdam Dungeon:
  Zon - Don: 11.00 - 18.00 u.
  Vrij - Zat: 11.00 - 19.00 u.
 • Speciale openingstijden The Amsterdam Dungeon:
  12 november 2018: laatste toegang 17.30 uur.
  Tijdens schoolvakanties en feestdagen kunnen andere tijden gelden
  Niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 10 jaar, en bezoekers jonger dan 13 jaar moeten vergezeld worden door een volwassene.
 • Vertrekken Amsterdam rondvaart:
  Zomer seizoen (16 maart - 3 november):
  Dagelijks elke ± 15 min. van 09.00 - 22.00 uur 
  Winter seizoen (4 november- 15 maart):
  Dagelijks elke ± 30 min. van 09.30 - 21.30 uur
 • Duur:
  ± 1 uur
 • Check-in:
  20 min. voor vertrek bij Prins Hendrikkade 25
 • Je hebt 14 dagen om je aankoop te heroverwegen in overeenstemming met ons teruggavebeleid. Mail info@lovers.nl voor meer info.

Inclusief

 • GPS audio gids in meerdere talen beschikbaar (Amsterdam rondvaart)
 • Tickets voor de Amsterdam Dungeon
 • 1 drankje tijdens de laatste show (fris, water of bier)

Amsterdam Dungeon + 1-uurs Rondvaart Amsterdam

Laat je de stuipen op het lijf jagen tijdens een spannend bezoek aan The Amsterdam Dungeon. Op deze plek beleef je een leerzame en avontuurlijke middag. Bovendien is geen enkele show hetzelfde. Op de site van Lovers Canal Cruises vind je diverse combinatietickets. Kies bijvoorbeeld voor The Amsterdam Dungeon en ga mee op een interessante Rondvaart Amsterdam.

Griezelen bij The Amsterdam Dungeon

In The Amsterdam Dungeon zorgen professionele acteurs ervoor dat je een onvergetelijke middag beleeft. De locatie is uniek: in een prachtige, oude kerk in het centrum van Amsterdam kom je met familie of vrienden in een andere wereld terecht. In The Amsterdam Dungeon waan je je in het duistere verleden van de hoofdstad. Maar liefst negen acteurs nemen je mee in 500 jaar geschiedenis. Ruik de authentieke geuren, ontmoet diverse historische personen en laat je verwonderen door de boeiende en spannende verhalen. De tour van The Amsterdam Dungeon werkt op jouw zintuigen! The Amsterdam Dungeon zorgt met zijn indrukwekkende locatie, sterke spelers en jarenlange ervaring voor een bijzonder dagje uit.

Ontdek de grachtengordel tijdens een Rondvaart Amsterdam

Stap aan boord en ervaar een leerzame Rondvaart Amsterdam van rederij Lovers Canal Cruises. Een canal cruise zorgt voor ontspanning, maar brengt je tegelijkertijd op de hoogte van de rijke geschiedenis van de Amsterdamse grachtengordel. Tijdens jouw Rondvaart Amsterdam staan professionaliteit, kennis en comfort hoog in het vaandel. Zo brengt de audiotour je op de hoogte van interessante feitjes en doe je op een leuke manier kennis over de hoofdstad op. Lovers beschikt ook nog eens over over rondvaartboten die extra milieuvriendelijk varen. Dit betekent dat de boten schoner en stiller zijn. Goed voor het milieu, en minstens zo goed voor jou! Een Rondvaart Amsterdam is daardoor namelijk heerlijk stil en haast geruisloos. Zo kun je extra genieten van het mooie uitzicht en heb je volle aandacht voor de audiotour. De Rondvaart Amsterdam is een activiteit die jouw dagje Amsterdam compleet maakt. Wanneer begeef jij je op de Amsterdamse wateren? Ga binnenkort op Rondvaart Amsterdam en schaf voordelig geprijsde combinatietickets aan. Combineer een bijzondere Rondvaart Amsterdam met een andere activiteit naar keuze. Veel plezier!