Red Light Secrets + 1 Uur Rondvaart Amsterdam

Red Light Secrets + Rondvaart Amsterdam

Boek uw tickets vanaf   € 28 € 21

Ticket

Selecteer een datum

Er zijn geen data beschikbaar

{{packageItem.ItemName}}


Na middernacht ( {{vm.getDateAsString(vm.dayAfterDate)}} )

Selecteer tijd


Na middernacht ( {{vm.getDateAsString(vm.dayAfterDate)}} )

Er zijn geen beschikbare timeslots

Opstap locatie

Aantal tickets

Er zijn geen prijzen beschikbaar

Selecteer maaltijden

 • {{ (vm.itemPrices | filter:{ItemCategoryId:key})[0].Name }} - Nog beschikbaar: {{vm.getRemainingMeals(key)}}

Totaal bestelling €{{vm.getTotalPrice() | number : 2}}

Belangrijke info

 • Openingstijden Red Light Secrets:
  Dagelijks van 10.00 - 00.00 u.
  (Laatste toegang 1 uur voor sluitingstijd)
 • Afwijkende openingstijden:
  25 december: 11.00 - 18.00 u.
  31 december: 11.00 - 18.00 u.
 • Toegankelijkheid:
  Het museum is niet rolstoeltoegankelijk
 • Vertrekken Amsterdam rondvaart:
  Zomer seizoen (16 maart - 3 november):
  Dagelijks elke ± 15 min. van 09.00 - 22.00 uur 
  Winter seizoen (4 november- 15 maart):
  Dagelijks elke ± 30 min. van 09.30 - 21.30 uur. 
 • Duur:
  ± 1 uur
 • Check-in:
  20 min. voor vertrek bij Prins Hendrikkade 25
 • Opmerking:
  Deze cruise vaart wel op 27 april (Koningsdag)
 • Je hebt 14 dagen om je aankoop te heroverwegen in overeenstemming met ons teruggavebeleid. Mail info@lovers.nl voor meer info.

Inclusief?

 • GPS audio gids in meerdere talen beschikbaar (Amsterdam rondvaart)

 

Red Light Secrets + 1-uurs Rondvaart Amsterdam

Lovers Canal Cruises biedt jou een unieke kans om een kijkje te nemen in de Amsterdamse wereld van de prostitutie. Bezoek het museum Red Light Secrets dat gevestigd is in een prachtig 17de-eeuws grachtenpand. Je kunt er deelnemen aan een interessante tour. Zo kom je veel te weten over de historie van de prostitutie. Deze tour combineer je gemakkelijk met een leuke Rondvaart Amsterdam. Deze Rondvaart Amsterdam is de ideale activiteit om de stad beter te leren kennen. Boek snel en gemakkelijk jouw combinatietickets online en beleef een mooie dag in onze hoofdstad.

Red Light Secrets Amsterdam

Neem een kijkje achter de schermen van de rosse buurt van Amsterdam. In het centraal gelegen museum Red Light Secrets Amsterdam kom je van alles te weten over de rijke geschiedenis van het oudste beroep ter wereld. Daarnaast biedt Red Light Secrets Amsterdam je een interactieve rondleiding. Ervaar bijvoorbeeld hoe het leven op de Wallen eraan toe gaat door zelf plaats te nemen achter een van de ramen. Vergeet vooral niet om je fototoestel mee te nemen. Fotograferen is toegestaan! Bovendien, de naam verklapt het al een beetje, doet Red Light Secrets Amsterdam een boekje open over deze levendige buurt. Diverse vrouwen komen aan bod en vertellen openlijk over hun verlangen, geheimen en motieven.

Een Rondvaart Amsterdam laat je de trots van de stad zien

Nadat je het bijzondere Red Light Secrets Museum hebt bezocht, kun je lekker bijkomen tijdens een fantastische Rondvaart Amsterdam. Met de tickets van Lovers Canal Cruises combineer jij deze uitjes eenvoudig en voordelig. Bovendien kun je rekenen op een Rondvaart Amsterdam van hoge kwaliteit. De rederij heeft jarenlange ervaring en weet precies waar een perfecte canal cruise aan moet voldoen. Sommige boten zijn bijvoorbeeld extra milieuvriendelijk en varen schoon en met weinig geluid. Daarnaast kun je jouw kennis over de Amsterdamse grachtengordel bijspijkeren met behulp van de levendige audiotour. Deze Rondvaart Amsterdam tour is in maar liefst 19 talen beschikbaar. Wist jij bijvoorbeeld dat de grachten een plek op de UNESCO Werelderfgoedlijst hebben veroverd? Je komt er gedurende deze geweldige Rondvaart Amsterdam van alles over te weten! Reserveer nu jouw tickets voor Red Light Secrets en Rondvaart Amsterdam. Dit wordt een dag om niet te vergeten.