Groepen

Lovers Canal Cruises is marktleider in rondvaarten in Amsterdam. Onze vloot bestaat uit meer dan 45 boten, in de traditionele Hollandse kleur Oranje! Onze vloot heeft recent een modernisering ondergaan, waaronder individuele zitplaatsen en een audio systeem met meer dan 19 talen (onder andere Nederlands, Engels, Spaans, maar ook Hindi en zelfs Chinees).

Bent u een touroperator, bus bedrijf, of zoekt u een leuk uitje voor familie, collega’s of school?

Neem contact op

Diverse rondvaarten

Kies voor een rondvaart met Lovers Canal Cruises en ontdek de prachtige Amsterdamse grachten vanaf het water. De boten vertrekken vanaf verschillende locaties in het centrum van de stad. Van 's morgens vroeg tot ‘s avonds laat (9.00 - 22.00 uur) en op verzoek voor groepen. Lovers biedt u allerlei verschillende routes met een audio guide die beschikbaar is in maar liefst 19 talen. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een rondvaart inclusief catering. Samen met Frans Kelders Cuisinier, een voormalig chef-kok met een Michelin-ster, bieden wij een aantal gecaterde vaarten aan. Samen met zijn team weet hij precies wat er nodig is om u een fantastische avond te bezorgen.
Voor een parkeerlocatie voor het afzetten en ophalen van de groep klik hier.

De volgende rondvaarten kunnen geboekt worden voor groepen:

 • 1 uurs rondvaart

  Op deze 1-uur durende rondvaart vaart u door de unieke grachtengordel van onze prachtige hoofdstad. Je ontdekt alle hoogtepunten van Amsterdam in één uur.
 • Amsterdam by Night Cruise

  Voor de eerste keer tijdens Amsterdam Light Festival introduceert LOVERS ''de Amsterdam by Night Cruise''! Zie alle bruggen, huizen en straten opgelicht. Deze cruise volgt niet de Amsterdam Light Cruise route.

 • Amsterdam Light Festival

  Van 28 november tot 19 januari organiseert Amsterdam het Amsterdam Light Festival. Natuurlijk kun je ook dit jaar met LOVERS deze rondvaart reserveren voor je groepen (90 minuten cruise): Privéboten (min 30 pax) vertrekken vanaf ons reguliere vertrekpunt Prins Hendrikkade. Groepen die deelnemen aan de reguliere rondvaart vertrekken vanaf Loetje.

 • Burger / Pizza rondvaart

  Stap aan boord van de Burger of Pizza rondvaart! Proef een smakelijke pizza of burger en drink onbeperkt bier, wijn en niet-alcoholische dranken terwijl u geniet van een prachtig uitzicht.
 • Diner rondvaart

  Geniet van een 4-gangendiner op de fantastische Diner Rondvaart en ontdek in stijl de grachten. U kunt kiezen uit een vlees, vis of vegetarische menu.
 • Rondvaart bij kaarslicht

  Ontdek de fascinerende geschiedenis van de grachten terwijl u geniet van heerlijke Nederlandse kaas- en worstspecialiteiten en geniet van voortreffelijke wijn.
 • Privé-bootverhuur

  Ook voor privéverhuur inclusief catering kunt u terecht bij Lovers. Wij hebben een breed scala aan verschillende boten in ons bezit, die kunnen worden gebruikt door particuliere groepen.
 • 1 uurs rondvaart speciaal voor scholen

  Vaar met de klas over de mooiste grachten en langs de bekendste bezienswaardigheden van Amsterdam. Zoals het VOC-schip de ‘Amsterdam’, het Anne Frank Huis en het Scheepvaartmuseum. Het audiosysteem zorgt ervoor dat de klas Amsterdam op een leuke en informatieve wijze leert kennen. Wilt u de rondvaart combineren met een bezoek aan een attractie zoals, Madame Tussauds of het Rijksmuseum? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen.

Neem contact op

Boekingen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een boeking maken? Neem dan contact op via info@lovers.nl.