Groepen

Lovers Canal Cruises heeft een groot aanbod aan rondvaart arrangementen mét en zonder catering en in combinatie met bijvoorbeeld een transfer, excursie, museum of attractie bezoek. Wij verzorgen graag een mooie complete dag om u te ontzorgen en er een geweldig event van te maken!

Iets te vieren?

Viert u uw verjaardag, een jubileumfeest of een bedrijfsuitje? Bent u een touroperator? Of zoekt u een leuk uitje voor familie, collega’s of school? Met onze arrangementen en jaren lange ervaring helpen wij u graag verder. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen door een e-mail te sturen naar: groups@tourismgroup.com

Over ons

Lovers Canal Cruises is al jaren marktleider op het gebied van rondvaarten in Amsterdam. Onze vloot bestaat uit meer dan 45 (veelal elektrische) boten, in de traditionele Hollandse kleur oranje! Een prachtige kleur die u niet snel zal vergeten. Onze vloot is de laatste jaren behoorlijk gemoderniseerd, denk hierbij in de richting van energie neutraal, individuele zitplaatsen en een audio systeem met meer dan 19 talen (onder andere Nederlands, Engels, Spaans, maar ook bijvoorbeeld Hindi en zelfs Chinees).

Onze arrangementen

Wij bieden u graag de beste opties en prijs-kwaliteit verhouding voor uw groep. Onze 1 uurs rondvaart vertrekt vanaf verschillende locaties in het centrum van de stad, van 's morgens vroeg tot ‘s avonds laat (9.00 - 22.00 uur) en op verzoek ook privé voor groepen. Daar onze boten voorzien zijn van tafeltjes kunt u uiteraard ook kiezen voor een rondvaart inclusief catering.
Wij hebben op dit vlak samenwerkingen met onder andere Meinders catering en New York Pizza. Samen met ons team op de kade weten zij precies wat er nodig is om u een fantastische vaart te bezorgen.

Zo verzorgen wij onder andere de volgende arrangementen:

  • New York Pizza Cruise
  • Dinner cruise 3 gangen
  • Wijn & Kaas Cruise
  • Koffie & Appeltaart Cruise
  • Lunch Cruise
  • Borrel Cruise

Wij staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en zien uw aanvraag graag tegemoet.

Meer informatie over groepsarrangementen rond het Amsterdam Light Festival vindt u hier.