Heineken Experience + 1 Uur Rondvaart Amsterdam

Heineken Experience + Rondvaart Amsterdam

Boek uw tickets vanaf   € 39 € 31

Ticket

Selecteer een datum

Er zijn geen data beschikbaar

{{packageItem.ItemName}}


Na middernacht ( {{vm.getDateAsString(vm.dayAfterDate)}} )

Selecteer tijd


Na middernacht ( {{vm.getDateAsString(vm.dayAfterDate)}} )

Er zijn geen beschikbare timeslots

Opstap locatie

Aantal tickets

Er zijn geen prijzen beschikbaar

Selecteer maaltijden

 • {{ (vm.itemPrices | filter:{ItemCategoryId:key})[0].Name }} - Nog beschikbaar: {{vm.getRemainingMeals(key)}}

Totaal bestelling €{{vm.getTotalPrice() | number : 2}}

Belangrijke info

 • Openingstijden Heineken Experience:
  Maandag - Donderdag van 10.30 - 19.30 uur
  Vrijdag - Zondag van 10.30 - 21.00 uur
  (Laatste toegang 2 uur voor sluitingstijd)
 • Extra informatie
  De Heineken Experience is gratis voor kinderen van 0 - 11 jaar oud
 • Vertrekken Amsterdam rondvaart:
  Zomer seizoen (16 maart - 3 november):
  Dagelijks elke ± 15 min. van 09.00 - 22.00 uur 
  Winter seizoen (4 november- 15 maart):
  Dagelijks elke ± 30 min. van 09.30 - 21.30 uur
 • Duur:
  ± 1 uur
 • Check-in:
  20 min. voor vertrek bij Prins Hendrikkade 25
 • Dit is een ticket met specifieke datum en tijd en kan daarom niet kostenloos geannuleerd worden. Neem bij vragen contact op met info@lovers.nl.  

Inclusief

 • GPS audio gids in meerdere talen beschikbaar (Amsterdam rondvaart)

Heineken Experience + 1-uurs Rondvaart Amsterdam

Vele bezoekers gingen jou al voor naar de Heineken Experience. Deze attractie is nu in combinatie met een Rondvaart Amsterdam voordelig en gemakkelijk online te boeken. Bezoek de beroemde brouwerij en rust daarna uit op de boot. Beginnen met een leerzame boottocht en je dag afsluiten met een koud biertje in de brouwerij kan natuurlijk ook! Trommel vrienden of familie op en beleef een perfect dagje uit in onze prachtige hoofdstad.

Een Rondvaart Amsterdam: ontspannen en leerzaam

Maak kennis met de Amsterdamse grachten en stap in een van de boten van Lovers Canal Cruises. Onze rondvaartboten beschikken over een mooi interieur en varen extra milieuvriendelijk. Zo is jouw Rondvaart Amsterdam niet alleen schoner, maar ook stiller. Des te makkelijker om de audiotour goed in je op te nemen! Deze tour is in maar liefst 19 talen beschikbaar. Vanaf het water leer je Amsterdam op een bijzondere manier kennen. Bewonder tijdens deze Rondvaart Amsterdam de historische grachtenpanden die al sinds de Gouden Eeuw langs het water staan. De grachtengordel is bovendien terug te vinden op de UNESCO Werelderfgoedlijst en is de grote trots van Amsterdam. Met meer dan 100 kilometer aan grachten is er genoeg moois te ontdekken op jouw Rondvaart Amsterdam.

Ervaar de populaire Heineken Experience

Het bekende biermerk heeft de voormalige brewery opengesteld voor interessante rondleidingen. De Heineken Experience is een echte beleving. Als je de voordelige Heineken Experience combinatietickets van Lovers Canal Cruises aanschaft, kun je naast het bezoeken van de brouwerij een les in bier proeven krijgen. Natuurlijk krijg je ook bruikbare tips over hoe je het perfecte biertje tapt. Daarnaast ben je met deze tickets verzekerd van supersnelle toegang tot de Heineken Experience. De lange rij sla je zo gemakkelijk over. Eenmaal binnen vertelt de gids je graag de ins en outs van deze speciale plek. De rondleiding wordt afgesloten met twee Heineken biertjes. Om het maximale uit jouw Heineken Experience te halen, kun je nu alvast de Heineken Experience app downloaden. Deze interactieve reis door de brewery bereidt je goed voor op het echte werk. De Heineken Experience in combinatie met een boottocht door de grachten is een perfecte invulling voor jouw dagje Amsterdam!