Amsterdam Icebar + Rondvaart

De rijkdom die Amsterdam in zijn Gouden Eeuw vergaarde, ging niet alleen naar de aanleg van de grachtengordel en de grachtenpanden, maar betaalde ook voor verdere ontdekkingen, zoals je kunt ontdekken in de Amsterdam Icebar.

Speciale prijs € 37 € 47.50 Bekijk tickets

Rijksmuseum + Rondvaart Amsterdam

Ontdek het Rijksmuseum en alle prachtige kunstwerken die deze bezienswaardigheid rijk is. Combineer je bezoek met een leerzame en bijzondere rondvaart en bespaar op de kosten.

Speciale prijs € 36 € 42.50 Bekijk tickets

Rondvaart korting met combinatie tickets

Ben je er klaar voor om onze hoofdstad te ontdekken? Dan ben je bij LOVERS Canal Cruises aan het juiste adres. Onze combi-tickets zijn de perfecte manier om het meeste uit jouw bezoek te halen.

Koop op een eenvoudige manier de voordelige combinatietickets online en beleef meerdere activiteiten op één dag. Zo combineer je met onze combi-tickets een bezoek aan een van de vele bezienswaardigheden in de stad met een bijzondere boottocht. Ervaar binnenkort onze mooie hoofdstad door te kiezen voor onze combinatietickets.

De combinatietickets brengen je helemaal in Amsterdamse sferen

Koop een van de opties op deze pagina en ga mee op een rondvaart door de authentieke grachten van onze prachtige hoofdstad. Een boottocht duurt gemiddeld één uur en geeft je een inkijkje in de wereldberoemde grachtengordel. Wist jij dat deze maar liefst 100 kilometer beslaat en op de UNESCO Werelderfgoedlijst te vinden is? Bewonder de grachtenpanden uit de Gouden Eeuw, de Magere Brug en vele andere bezienswaardigheden tijdens een rondvaart.

Met onze voordelige combideals ervaar je de rijke historie en vermaak jij je tijdens het tweede dagdeel bij een andere attractie in de stad. Kies bijvoorbeeld voor het Rijksmuseum en ontdek de schoonheid van de meesterwerken van Rembrandt en Van Gogh. Zowel de kunstcollectie als de architectuur van het Rijksmuseum op het Museumplein zullen een onuitwisbare indruk op je maken.

Of, kies één van de overige combinaties!

Er is een grote variatie aan activiteiten in Amsterdam om te combineren, zo is er voor ieder wat wils. Beleef een leerzame ochtend bij BODY WORLDS, waar je alles te weten komt over het menselijk lichaam. Bij Madame Tussauds kun je terecht voor een uitgebreide fotosessie met wassenbeelden van beroemdheden. Of je kunt gaan griezelen bij de Amsterdam Dungeon en het duistere verleden van de stad ontdekken.

De voordelige combinatie tickets zijn eenvoudig te boeken en geven je de mogelijkheid om tijdens je bezoek aan Amsterdam een rondvaart door de grachten te combineren met een andere leuke attractie in de stad. Met de LOVERS Canal Cruises Combinatietickets zul je het bruisende Amsterdam optimaal ervaren!

Meer leuke activiteiten vind je op Tours & Tickets Amsterdam!