Van Gogh Museum + 1 Uur Rondvaart Amsterdam

Ervaar het museum van de beroemdste schilder van Nederland, Vincent van Gogh. Laat je imponeren door al zijn kunstwerken en leer meer over de schilder zijn leven.

Tijdens de één uur durende Amsterdam rondvaart zal je versteld staan van de schoonheid van de Amsterdamse grachtengordel. 

Speciale prijs € 30 € 35 Boek tickets

Combinatie Tickets

Ben je er klaar voor om de hoofdstad van Nederland te ontdekken? Dan ben je bij Lovers Canal Cruises aan het juiste adres. Onze Combinatietickets Amsterdam zijn de perfecte manier om het meeste uit jouw verblijf te halen. Koop op een eenvoudige manier de voordelige Combinatietickets Amsterdam online en beleef meerdere activiteiten op één dag. Zo combineer je met onze Combinatietickets Amsterdam een bezoek aan een van de vele bezienswaardigheden met een bijzondere boottocht. Ervaar binnenkort de mooie hoofdstad en kies voor deze Combinatietickets Amsterdam.

De Combinatietickets Amsterdam brengen je helemaal in Amsterdamse sferen

Koop een van de uiteenlopende Combinatietickets Amsterdam en ga mee op rondvaart door de authentieke grachten van onze prachtige hoofdstad. Een boottocht duurt gemiddeld één uur en geeft je een inkijkje in de wereldberoemde grachtengordel. Wist jij dat deze maar liefst 100 kilometer beslaat en op de UNESCO Werelderfgoedlijst te vinden is? Met onze voordelige Combinatietickets Amsterdam ervaar je de rijke historie en bewonder je de grachtenpanden uit de Gouden Eeuw, de Magere Brug en vele andere bezienswaardigheden. Boek een rondvaart en beleef een bijzondere boottocht. Met de voordelige Combinatietickets Amsterdam vermaak jij je tijdens het tweede dagdeel met andere activiteiten. Kies bijvoorbeeld voor het Rijksmuseum en ontdek de schoonheid van de meesterwerken van Rembrandt en Van Gogh. Zowel de kunstcollectie als de architectuur van het Rijksmuseum op het Museumplein zullen een onuitwisbare indruk op je maken.

Of, kies één van de overige Combinatie Activiteiten Amsterdam!

De Combinatie Activiteiten Amsterdam zijn zeer variërend. Zo is er voor ieder wat wils. Beleef een leerzame ochtend bij BODY WORLDS, waar je alles te weten komt over het menselijk lichaam. Bij Madame Tussauds kun je terecht voor een uitgebreide fotosessie met wassenbeelden van beroemdheden. De voordelige Combinatietickets Amsterdam zijn eenvoudig te boeken en kunnen ook gecombineerd worden met andere Combinatie Activiteiten Amsterdam, zoals bijvoorbeeld The Amsterdam Dungeon. Zoek de spanning op en ontdek het duistere verleden met professionele acteurs die je meenemen in 500 jaar geschiedenis. Als je kiest voor de Combinatie Activiteiten Amsterdam zul je het bruisende Amsterdam optimaal ervaren!