Amsterdam Light Festival Groepen

Huur een boot via Lovers Canal Cruises

  • Mogelijk vanaf 20 personen
  • Alle dagen, behalve zaterdag
  • Voor alle mogelijkeheden mail naar sales@lovers.nl

Huur tijdens het Amsterdam Light Festival een boot via Lovers Canal Cruises en geniet van je eigen boot tijdens dit fantastische festival. Onze boten zijn zeer geschikt voor een nieuwjaarsborrel met collega’s, vrienden of familie. Geniet van de feestdagen in stijl op een van de comfortabele, verwarmde en moderne boten van Lovers Canal Cruises. Ontdek de Amsterdamse grachtengordel die zelfs op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Een boot huren in Amsterdam is het allerleukst tijdens het Amsterdam Light Festival. Zie de Amsterdamse grachten van een hele andere kant als ze verlicht zijn met prachtige kunstwerken. Er is geen mooiere setting voor je nieuwjaarsborrel te vinden!

Amsterdam Light Festival

Op 30 november begint het Amsterdam Light Festival. 35 lichtkunstconcepten zijn via een Call for Concepts geselecteerd en worden deze winter tentoongesteld op en rondom de Amsterdamse grachten. De wereldberoemde Chinese kunstenaar en activist Ai Weiwei heeft voor deze editie een speciaal kunstwerk gemaakt. Hij heeft een indrukwekkend lichtobject geleverd aan het festival van bijna zeven kilometer dat alle andere kunstwerken van het lichtfestival met elkaar verbindt. Het kunstwerk van Ai Weiwei is het langste kunstwerk dat ooit deel heeft genomen aan het Amsterdam Light Festival. Het festival geeft een prachtige achtergrond aan jouw borrel op de boot. Je collega’s, vrienden of familieleden zullen zeker onder de indruk zijn van het prachtige uitzicht en er zal nog lang over deze borrel gepraat worden.

Ondek nu alle mogelijkheden

Lovers Canal Cruises helpt jouw bij een boot huren in Amsterdam. Vanaf 20 personen is het al mogelijk om een boot te huren. Op alle dagen van de week zijn er boten beschikbaar, behalve op zaterdag. Heb je interesse in catering op de boot? Ook dit is bespreekbaar met een van onze medewerkers. Informeer nu naar alle mogelijkheden tot een boot huren in Amsterdam via sales@lovers.nl.