Amsterdam Light Festival Groepen

Huur een boot via Lovers Canal Cruises

Huur tijdens het Amsterdam Light Festival een boot via Lovers Canal Cruises en geniet van je eigen boot tijdens dit fantastische festival. Onze boten zijn zeer geschikt voor een gezellige 1 uurs rondvaart met een met vrienden, familie of collega's. Geniet van de feestdagen in stijl op een van de comfortabele, verwarmde en moderne boten van Lovers Canal Cruises. Ontdek de Amsterdamse grachtengordel die zelfs op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Een boot huren in Amsterdam is het allerleukst tijdens het Amsterdam Light Festival. Zie de Amsterdamse grachten van een hele andere kant als ze verlicht zijn met prachtige kunstwerken. Er is geen mooiere setting voor de feestelijke maanden te vinden!

Amsterdam Light Festival

Op 30 november begint het Amsterdam Light Festival. Ongeveer 20 lichtkunstconcepten worden deze winter tentoongesteld op en rondom de Amsterdamse grachten. Het festival geeft een prachtige achtergrond aan jouw borrel op de boot. Je collega’s, vrienden of familieleden zullen zeker onder de indruk zijn van het prachtige uitzicht en er zal nog lang over deze ervaring gepraat worden.

Ontdek nu alle mogelijkheden

Lovers Canal Cruises helpt jouw bij een boot huren in Amsterdam. Vanaf 20 personen is het al mogelijk om een boot te huren. Op alle dagen van de week zijn er boten beschikbaar, behalve op zaterdag. Wij bieden helaas geen catering aan tijdens een Amsterdam Light Festival rondvaart. Informeer nu naar alle mogelijkheden tot een boot huren in Amsterdam via groups@tourismgroup.com

Lees onze Amsterdam Light Festival Veel Gestelde Vragen voor meer informatie.