Over ons

Expertise en professionaliteit is waar het bij Lovers Canal Cruises om draait. Als lokale expert hebben wij jarenlange ervaring in het organiseren van rondvaarten. De boten zijn in perfecte staat van onderhoud en de tijdschema’s worden strak gepland. Al sinds de oprichting in de jaren 50 zijn dit de belangrijkste speerpunten van de rederij.

Leer Lovers Canal Cruises kennen

Lovers Canal Cruises bestaat sinds 1950 en is in de afgelopen decennia steeds bekender geworden in de hoofdstad. Lovers Canal Cruises beschikt inmiddels over 45 boten. Deze zijn te herkennen aan het vernieuwde interieur en de oranje-grijze kleur. Tegenwoordig bieden we een brede variatie in rondvaarten aan, verrijkt met een interessante audio gids in 19 verschillende talen.

Een deel van de boten opereert onder de naam Hop On Hop Off City Sightseeing met een vrolijk rood aanzicht. Maar het merendeel van de boten is te herkennen aan het logo van Lovers Canal Cruises en de oranje kleur.

Voor ieder wat wils

Bij Lovers Canal Cruises draait het om variatie en om tours op maat. Zo variëren niet alleen de opstapplaatsen, maar ook de vertrektijden. De eerste rondvaart vertrekt om negen uur in de ochtend en de laatste rondvaartboot komt pas om tien uur ‘s avonds tot stilstand.

Bovendien helpt Lovers Canal Cruises je graag om jouw dagje uit zo bijzonder mogelijk te maken. Zo is er de mogelijkheid om te dineren aan boord. Door samen te werken met verschillende partijen hebben we in de afgelopen jaren verschillende maaltijd opties aan boord gehad, zoals gerechten van bekroonde chef-kok Frans Kelders, Loetje en New York Pizza.

Milieubewust

We geven om het milieu en de stad. Dit zie je terug in onze vloot. Zo hebben we onder andere een aantal kleinere boten die varen op zonne-energie. Ze zijn stil en schoon en perfect om de smallere grachten mee te bevaren, zoals die van de Wallen. Momenteel is 80% van onze boten elektrisch en is het ons doel om dit te verhogen naar 100% in 2025.