Korting op de Amsterdam Light Festival rondvaart

Korting op de Amsterdam Light Festival rondvaart

15 oktober 2021

Van 2 december 2021 tot en met 23 januari 2022 wordt de grachtengordel van Amsterdam omgetoverd tot het unieke decor voor de tiende editie van het Amsterdam Light Festival. Meer dan 20 kunstwerken en installaties van internationale kunstenaars, designers en architecten verlichten de binnenstad van Amsterdam. Naast de vaste korting die wij bieden, kun je nu nog tot de start van het festival profiteren van de Early Bird korting op de rondvaart met Lovers Canal Cruises vanaf Leidsekade.

Amsterdam Light Festival rondvaart: voordeel voor vroege vogels

De verkoop van de Amsterdam Light Festival rondvaart is gestart! Wil jij profiteren van de Early Bird* kortingsactie? Wacht dan niet te lang en bestel je tickets snel en voordelig online. Voor deze jubileumeditie heeft het festival gekozen voor het thema Celebrate Light. Met dit thema wil het festival zowel de lichtkunst van de afgelopen jaren eren als licht laten schijnen op sociale kwesties om gasten eraan te herinneren dat niet iedereen in staat is om deel te nemen aan de festiviteiten.

Amsterdam Light Festival rondvaart: wacht niet te lang!

Wil je profiteren van de Vroege Vogel korting voor het Amsterdam Light Festival, dan is het verstandig om niet te lang te wachten met het bestellen van de tickets. Populaire dagen en tijden zijn namelijk al snel uitverkocht! Maar de belangrijkste reden om niet te lang te wachten is vanzelfsprekend het feit dat de kortingsactie maar tot de start van het festival geldig is! Grijp dus snel je kans en boek online.

Amsterdam Light Festival Rondvaart

Alle rondvaarten van Lovers, ook die vanaf Leidsekade, volgen de vaarroute van het Amsterdam Light Festival. De kunstwerken zijn verlicht van 17.00 tot 23.00 uur. Het is niet alleen de beste manier om meer informatie over de kunstwerken te krijgen, maar een rondvaart is ook een van de leukste uitjes volgens vele Nederlanders én toeristen.

Met de comfortabele en goed verwarmde boten van Lovers Canal Cruises kun je lekker achterover leunen en genieten van het indrukwekkende uitzicht. Kom het zelf beleven met de Amsterdam Light Festival rondvaart van Lovers Canal Cruises! Boek je tickets hier online.

* De Early Bird korting is beschikbaar tot de start van het festival en alleen geldig bij de vertreklocatie aan de Leidsekade.