Korting op de Amsterdam Light Festival rondvaart

Korting op de Amsterdam Light Festival rondvaart

19 september 2022

Van 1 december 2022 tot en met 22 januari 2023 wordt de grachtengordel van Amsterdam omgetoverd tot het unieke decor voor de elfde editie van het Amsterdam Light Festival. Meer dan 20 kunstwerken en installaties van internationale kunstenaars, designers en architecten verlichten de binnenstad van Amsterdam. Naast de vaste korting die wij bieden, kun je nu nog tot en met 30 november profiteren van de Early Bird korting op de rondvaart met Lovers Canal Cruises vanaf de Prins Hendrikkade.

Amsterdam Light Festival rondvaart: voordeel voor vroege vogels

De verkoop van de Amsterdam Light Festival rondvaart is gestart! Wil jij profiteren van de Early Bird* kortingsactie? Wacht dan niet te lang en bestel je tickets snel en voordelig online. Voor deze editie heeft het festival gekozen voor het thema Imagine Beyond. Met dit thema wil het festival je meenemen naar de wereld van de verbeelding. Onze verbeelding stelt ons in staat ons de dag van morgen voor te stellen zoals we willen, we kunnen dromen voorbij het hier en nu.

Amsterdam Light Festival rondvaart: wacht niet te lang!

Wil je profiteren van de Vroege Vogel korting voor het Amsterdam Light Festival, dan is het verstandig om niet te lang te wachten met het bestellen van de tickets. Populaire dagen en tijden zijn namelijk al snel uitverkocht! Maar de belangrijkste reden om niet te lang te wachten is vanzelfsprekend het feit dat de kortingsactie maar tot en met 30 november geldig is! Grijp dus snel je kans om van het Amsterdam Light Festival te genieten met bijna 25% korting en boek online.

Amsterdam Light Festival Rondvaart

Alle Amsterdam Light Festival rondvaarten van Lovers volgen de officiële vaarroute. De kunstwerken zijn verlicht van 17.00 tot 23.00 uur. Het is niet alleen de beste manier om meer informatie over de kunstwerken te krijgen, maar een rondvaart is ook een van de leukste uitjes volgens vele Nederlanders én toeristen.

Met de comfortabele en goed verwarmde boten van Lovers Canal Cruises kun je lekker achterover leunen en genieten van het indrukwekkende uitzicht. Kom het zelf beleven met de Amsterdam Light Festival rondvaart van Lovers Canal Cruises! Boek je tickets hier online.

* De Early Bird korting is beschikbaar tot en met 30 november en alleen geldig bij de vertreklocatie aan de Leidsekade.