Korting op de Amsterdam Light Festival rondvaart

Korting op de Amsterdam Light Festival rondvaart

17 oktober 2023

Van 30 november 2023 tot en met 21 januari 2024 wordt de grachtengordel van Amsterdam omgetoverd tot het unieke decor voor de twaalfde editie van het Amsterdam Light Festival. Kunstenaars uit 8 verschillende landen hebben 24 kunstwerken en installaties gemaakt, waarmee de binnenstad van Amsterdam verlicht zal worden. Tot het begin van het festival kun je nu profiteren van een Vroege Vogel korting op de Amsterdam Light Festival rondvaart vanaf de Prins Hendrikkade.

Amsterdam Light Festival rondvaart: voordeel voor vroege vogels

De verkoop van de Amsterdam Light Festival rondvaart is al gestart, dit jaar eerder dan ooit! Wil jij profiteren van de Vroege Vogel kortingsactie? Wacht dan niet te lang en bestel je tickets snel en voordelig online.

Voor deze editie heeft het festival gekozen voor het thema 'LOADING… Revealing Art, AI and Tech'. Met dit thema vraagt het festival je na te denken over de invloed van technologie en kunstmatige intellegentie op het menselijke bestaan. Stephen Hawking waarschuwde ooit dat AI het einde van de mensheid kon worden, maar anderen denken juist dat AI de mensheid zal helpen.

Amsterdam Light Festival rondvaart: wacht niet te lang!

Wil je profiteren van de Vroege Vogel korting voor het Amsterdam Light Festival, dan is het verstandig om niet te lang te wachten met het bestellen van de tickets. Populaire dagen en tijden zijn namelijk al snel uitverkocht! Maar de belangrijkste reden om niet te lang te wachten is vanzelfsprekend het feit dat de kortingsactie maar tijdelijk geldig is! Grijp dus snel je kans om van het Amsterdam Light Festival te genieten met bijna 25% korting en boek online.

Amsterdam Light Festival Rondvaart

Alle Amsterdam Light Festival rondvaarten van LOVERS volgen de officiële vaarroute over de Herengracht en zijn inclusief een audiogids over de kunstwerken. De kunstwerken zijn verlicht vanaf 5 uur in de avond en blijven tot laat in de avond aan. Het is niet alleen de beste manier om meer informatie over de kunstwerken te krijgen, maar een rondvaart is ook een van de leukste uitjes volgens vele Nederlanders én toeristen.

Met de comfortabele en goed verwarmde boten van LOVERS Canal Cruises kun je lekker achterover leunen en genieten van het indrukwekkende uitzicht. Kom het zelf beleven met de Amsterdam Light Festival rondvaart van LOVERS Canal Cruises! Boek je tickets hier online.