Kerst aan boord bij LOVERS

Kerst aan boord bij LOVERS

16 december 2022

Hier bij LOVERS laten we de feestdagen niet zo maar langs ons heen gaan, zoals te zien is in deze video. En een rondvaart door de Amsterdamse grachten is misschien wel het perfecte familie uitje in deze tijd van het jaar.

Met de kade bij Prins Hendrikkade 25 en de rondvaartboten versiert voor de kerstdagen, stapt iedereen met een glimlach aan boord. Of je nu kiest voor een rondvaart bij daglicht of besluit om de stad te bezichtigen nadat de zon is ondergegaan, Amsterdam laat zichzelf van haar beste kant zien vanaf het water.

Als de zon nog aan de hemel staat, heb je tijdens onze rondvaarten uitstekend zicht op bezienswaardigheden zoals de Westerkerk en de grachtenpanden langs de belangrijkste grachten van de stad: de Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht. Omdat Nederlanders vaak hun gordijnen openlaten en graag hun huizen versieren voor de feestdagen, kun je tijdens de rondvaart genieten van de bezienswaardigheden en versieringen van de stad en haar bewoners.

Kerst op de Amsterdamse grachten's Avonds, of tijdens deze donkere dagen aan het eind van de middag, schittert de stad je tegemoet met versierde bruggen, zoals de Magere brug, het Amsterdam Light Festival en de fonkelende lichtjes van de kerstversieringen. Tijdens een rondvaart door Amsterdam kun je lekker achterover gaan zitten en genieten van je omgeving en je gezelschap.

Iedere LOVERS rondvaart is uniek, omdat de schipper de route door de stad aanpast naar aanleiding van de drukte op de grachten en de grote van de boot. De rondvaarten zijn precies lang genoeg voor een gezellig familie uitje en kort genoeg om de kerst traditie van een familieruzie te vermijden.

Terwijl je achterover leunt en van de bezienswaardigheden geniet kun je naar de audiogids luisteren om meer te weten te komen over wat je ziet of de kapitein vragen wat hij weet over deze prachtige stad, zoals hoeveel grachten Amsterdam heeft. Of vraag de kapitein een kerstliedje te spelen, hoewel dat er toe kan leiden dat ze gaan meezingen, dus wees voorzichtig met waar je om vraagt.