1 Uur Rondvaart Amsterdam
1 Uur Rondvaart Amsterdam

Rondvaart door Amsterdam vanaf Centraal Station

Boek uw tickets vanaf   € 20 € 15.50

Ticket

Selecteer een datum

Er zijn geen data beschikbaar

{{packageItem.ItemName}}


Na middernacht ( {{vm.getDateAsString(vm.dayAfterDate)}} )

Selecteer tijd


Na middernacht ( {{vm.getDateAsString(vm.dayAfterDate)}} )

Er zijn geen beschikbare timeslots

Opstap locatie

Aantal tickets

Er zijn geen prijzen beschikbaar

Selecteer maaltijden

  • {{ (vm.itemPrices | filter:{ItemCategoryId:key})[0].Name }} - Nog beschikbaar: {{vm.getRemainingMeals(key)}}

Totaal bestelling €{{vm.getTotalPrice() | number : 2}}

Inclusief

  • Een 1-urige rondvaart door de grachtengordel van Amsterdam
  • Audio gids in meerdere talen beschikbaar
  • Gratis WiFi aan boord van de boot
  • E-ticket direct beschikbaar op smartphone
  • Kostenloos annuleren tot 8 uur voor aanvang activiteit

Verdere informatie

Over deze activiteit

  • Duur: circa 60 minuten. 
  • Vaar door de Amsterdamse grachten
  • Geniet van de bezienswaardigheden van de stad vanaf het water

Vaar een uur lang door de grachten

Nederland, het land dat voor een groot gedeelte onder de zeespiegel ligt, is het land van het water. Dammen, dijken, maar zeker ook de grachten spelen een belangrijke rol in de Hollandse geschiedenis. Reden genoeg om dat met een Rondvaart door Amsterdam van dichtbij te ervaren.

De grachtengordel van Amsterdam beslaat meer dan 100 kilometer. Deze Rondvaart door Amsterdam neemt je vanaf het Centraal Station een uur lang mee door deze waterwegen, langs de prachtige grachtenpanden die langs de kade te vinden zijn en door de niet te missen Prinsengracht, Keizersgracht en Herengracht.

Lovers Canal Cruises staat bekend om de jarenlange expertise en helpt je graag met het bijspijkeren van je kennis. Zo’n leerzame Rondvaart door Amsterdam is bovendien een ideale activiteit voor jou en je reisgezelschap. Of je nu met je kinderen, je vrienden of geliefde aan boord stapt!

Verken Nederland's trots met een boottocht door Amsterdam

Een boottocht door Amsterdam neemt je mee op ontdekkingstocht door de eeuwenoude grachtengordel van onze hoofdstad. De Amsterdamse grachten zijn bovendien terug te vinden op de UNESCO Werelderfgoedlijst. De hoofdstad staat daarnaast bekend als het ‘Venetië van het Noorden’.

De audiogids, die in maar liefst 19 verschillende talen te beluisteren is, maakt je rondvaart door de prachtige grachten compleet. En in combinatie met observaties van de schipper kom je in korte tijd van alles te weten over de mooie hoofdstad, van historische informatie tot leuke weetjes.

Iedere rondvaart is uniek, doordat de schipper de route aanpast op basis van de drukte op de kanalen en de grootte van de boot. Tijdens de rondvaart vaar je langs bezienswaardigheden zoals het Anne Frank Huis, de Magere Brug of over de Amstel rivier, waar de stad haar naam aan te danken heeft.

Het beste werkt samen

We verwelkomen je graag aan boord van onze boten met hun glazen daken, moderne en comfortabele interieurs, uitstekende audio gids en het beste uitzicht vanaf de prachtige grachten. De stad komt tot leven aan boord van onze boten. Hou je fototoestel of telefoon dus bij de hand, want of je nu vanuit je stoel of vanaf het achterdek een foto maakt. Amsterdam is op z'n mooist vanaf het water.

Een Rondvaart door Amsterdam is een uitstekende combinatie met een terrasje pakken. Aan boord bekijk je de stad, op het terras bekijk je de mensen. Maar om je dag helemaal af te maken combineer je je rondvaart met een andere activiteit. Kom alles te weten over het maken van bier bij de Heineken Experience of breng een bezoek aan de Nachtwacht in het Rijksmuseum.

In combinatie met een rondvaart ervaar je zo een ultieme en onvergetelijke dag in Amsterdam. Tickets die in combinatie met een Lovers Canal Cruise rondvaart worden geboekt kunnen tot 8 uur voor aanvang van de activiteit kosteloos geannuleerd worden.

GPS Audio Gids

GPS Audio Gids

GPS Audio Gids beschikbaar tijdens de rondvaart door Amsterdam in verschillende talen

Comfortabele moderne boten

Comfortabele moderne boten

De Lovers boten beschikken over de laatste technologie voor ultiem comfort tijdens de rondvaart

Gratis City Map

Gratis City Map

Gratis City Map verkrijgbaar op alle boten en in alle winkels