1-uur rondvaart

1 uur rondvaartGeweldige tour en vol geschiedenis. Comfortabele boot en veel info. Was goed om ons te helpen bepalen waar te gaan na de rit.
★★★★★

Het was een leuke rondvaart, audiogids in vele talen. De chauffeur gaf ons ook veel informatie terwijl we door de grachten voeren. We voeren bij mooi weer dus ik denk dat we geluk hadden om alle gebouwen en woonboten op hun mooist te zien. Het was goed voor een tochtje van een uur op het water.
★★★★

Geweldige kapitein die je op een humoristische wijze door de grachten van Amsterdam loodste en die daarnaast nog heel veel info over de stad en de bezienswaardigheden wist te vertellen.
★★★★

Koppels

Deze tour was ontspannend en informatief, een geweldige manier om de stad en haar hoogtepunten te zien. Ook handig bij het Centraal Station.
★★★★★

Mijn man en ik maakten een cruise op een regenachtige dag. We kozen voor deze maatschappij omdat de boten overdekt waren. Houd er rekening mee dat als het regent je bij een open raam moet zitten als je foto's wilt maken.
De audiogids was informatief en praatte niet te veel. Alleen de hoogtepunten van wat we zagen. Onze kapitein, Flip, was geweldig. Hij was grappig, innemend en onderhoudend. Als je een cruise met deze maatschappij maakt, hoop ik dat je het geluk hebt om hem te krijgen.
★★★★★

Families

Vandaag met onze kleindochter door Amsterdam met de rondvaartboot gevaren wat voor haar de eerste keer was. Leuk om als oud Amsterdammer zo toch weer uitleg over Amsterdam te krijgen. Vanwege het mooie weer was het erg druk in de boot. Erg leuke tocht.
★★★★

We zijn met onze volwassen kinderen naar Amsterdam geweest. We hebben deze rondvaart bij schemering gedaan. Erg gave tour. Ik raad deze tour zeker aan.
★★★★★

Mijn tienerdochter en ik zijn net een week in Amsterdam geweest. Op onze 2e ochtend namen we een rondvaart van 1 uur en het was geweldig. Het gaf ons een goede indruk van het land, zodat we de rest van de week konden plannen en een aantal bezienswaardigheden die we wilden bezoeken.
De kapitein (Flip was zijn naam) was geweldig. Terwijl de tour is getimed en de vooraf opgenomen audio is gesynchroniseerd met de reis, Captain Flip maakte de tijd leuk in-tussen audio fragmenten door het spelen van muziek, wijzen op dingen die niet op de opname, en gewoon vriendelijk en professioneel.
Ik weet niet of de andere tours zo goed zijn, maar ik vond dat deze tour de perfecte hoeveelheid tijd en niveau van detail had. Veel plezier.
★★★★★

Vrienden

Perfecte activiteit voor een lange overstap, je zit te genieten van het uitzicht, zowel binnen als buiten. Personeel was erg vriendelijk.
★★★★★

We hebben de 1 uur durende rondvaart gedaan. Het was een leuke manier om de stad te zien. De man vertelde ons veel over de geschiedenis enz. maar we zaten vooraan in de boot en konden hem moeilijk verstaan. Zou het aanraden om dit te doen.
★★★★

 

Boek hier je eigen 1-urige rondvaart door de Amsterdamse grachten vanaf Centraal Station of het Anne Frank Huis.

 

*Reviews afkomstig van Tripadvisor en Trustpilot

oktober 7, 2021