LOVERS Canal Cruises genomineerd voor Leukste uitje van Nederland 2023!

LOVERS Canal Cruises genomineerd voor Leukste uitje van Nederland 2023!

Nederland kent veel leuke uitjes, van tentoonstellingen tot dierentuinen en pretparken, maar het allerleukste is toch wel met een bootje door Amsterdam varen! Daarom is LOVERS Canal Cruises dan ook genomineerd voor de Leukste uitje van Nederland 2023 verkiezing van de ANWB. Vind jij LOVERS Canal Cruises ook het leukste uitje van Nederland? Zorg dan dat je je stem uitbrengt voor 31 oktober.

Ieder jaar organiseert de ANWB de verkiezingen voor het Leukste uitje van Nederland en de Leukste uitjes van de provincies. Dit jaar is LOVERS Canal Cruises genomineerd in de categorie Leukste uitje van Nederland. Van 20 juli tot en met 30 oktober kun je je stem uitbrengen en misschien wel een leuke prijs winnen.

Waarom is LOVERS Canal Cruises de leukste van Nederland?

Een rondvaart door de Amsterdamse grachten is een niet te missen ervaring voor zowel toeristen als Nederlanders. LOVERS Canal Cruises biedt een verschillende soorten rondvaarten aan, zo kan iedereen een rondvaart kiezen die past bij hun wensen. Zo zijn er verschillende rondvaarten met eten, je kunt uitgebreid dineren, snacken op een pizza of genieten van een wijn en kaasproeverij.

De klassieke 1-urige rondvaart door Amsterdam blijft de populairste boottocht voor veel bezoekers. Ook die is er in verschillende versies, van de dagelijkse rondvaart tot de avond rondvaart en de semi-open boot voor de warme zomerdagen. Zo biedt LOVERS Canal Cruises een leuke rondvaart voor iedereen.

Vind jij ook dat LOVERS Canal Cruises het leukste uitje van Nederland is? Breng dan nu hier je stem uit!