Combineer uw bezoek aan het Anne Frank Huis met een rondvaart!

Combineer uw bezoek aan het Anne Frank Huis met een rondvaart!

Er vertrekken veel rondvaarten in de buurt van het Centraal Station van Amsterdam. Dat is geweldig, want het ligt dicht bij het centrum en is goed bereikbaar. Maar soms ben je ergens anders in de stad en heb je zin in een ontspannende rondvaart over de Amsterdamse grachten. Een rondvaart duurt ongeveer een uur en is daardoor goed te combineren met andere activiteiten. Daarom bieden wij meerdere locaties waar u aan boord van een van onze schepen kunt gaan. Een van deze locaties ligt direct naast het Anne Frank Huis. Dit museum is het voormalige huis en de schuilplaats van de joodse dagboekschrijfster Anne Frank. Het is het op twee na meest bezochte museum van Nederland en een must see als u in Amsterdam bent. Als u het museum verlaat heeft u misschien zin om een Amsterdamse rondvaart te maken om de indrukken van het museum te overdenken en wat meer van de omgeving te zien.

Rondvaart door de Amsterdamse grachten

Vlakbij het Anne Frank Huis vindt u de Prinsengracht vanwaar onze Amsterdamse rondvaart vertrekt. De Prinsengracht is de vierde en langste van de belangrijkste grachten in Amsterdam. De grachtenpanden die u onderweg ziet, zijn grotendeels gebouwd in de Gouden Eeuw en zijn daardoor van grote historische waarde. Andere bekende gebouwen die u tijdens de rondvaart zult zien zijn de Noorderkerk, de Noordermarkt en de Westerkerk. Maar deze rondvaart blijft niet op de Prinsengracht. Ook vele andere grote Amsterdamse grachten zoals de Keizersgracht en de Herengracht zullen deel uitmaken van de rondvaart. Zo ziet u ook bekende plekken als de Negen Straatjes, de Magere Brug en de Amstel waar Amsterdam zijn naam aan te danken heeft.

Veel waarde

Met de instaplocatie van onze Amsterdam Canal Cruise zo dicht bij het Anne Frank Huis en een mooie korting is dit een zeer waardevolle deal. De boot heeft frequente afvaarten tussen 10.30 en 19.30 uur (op zaterdag en in augustus van 10.30 tot 21.00 uur). De moderne boten hebben een audiosysteem in 19 talen, zodat u alles over uw omgeving in uw eigen taal kunt horen. Wilt u ergens anders aan boord gaan? Wij bieden ook Amsterdam Canal Cruises aan vanaf het Centraal Station en vanaf het Leidseplein.