Bezoek het Anne Frank Huis met de Hop On Hop off Boot tour

We kennen allemaal de beroemde rode Hop On - Hop Off bussen die je kunt vinden in alle belangrijke steden over de hele wereld. In Amsterdam hebben we ze ook, maar we hebben ook iets anders, we hebben Hop On - Hop Off boten! Vanwege alle grachten in het centrum is een boot een uitstekende manier om je te verplaatsen. Terwijl je van punt A naar punt B gaat met de Hop On - Hop Off boten heb je ook een geweldige sightseeing ervaring. Geniet van de prachtige historische grachten met de 16e eeuwse grachtenpanden langs de oevers. U vaart langs vele bezienswaardigheden zoals de Westerkerk, de Noorderkerk en de Magere Brug.


Anne Frank Huis

De Hop On - Hop Off boot heeft vele stops in de stad. Een van de stops is bijvoorbeeld direct voor het Anne Frank Huis. Dat maakt het heel gemakkelijk om van en naar het Anne Frank Huis te komen. Dit museum vertelt het verhaal van dagboekschrijfster Anne Frank. Het gebouw is het exacte huis waar Anne Frank en haar familie tijdens de oorlog hebben ondergedoken. Zelfs de verborgen kamers aan de achterkant van het huis zijn nog intact en te bezoeken. Andere haltes van de Hop On - Hop Off boten zijn het Rijksmuseum/Leidseplein, het Centraal Station, de Albert Cuypmarkt en nog veel meer. Dat maakt de Hop On - Hop Off boot een fantastisch vervoermiddel om de stad te ontdekken.


Veel

Wij bieden u veel waarde aan op de Hop On - Hop Off Boats. Wij bieden dit product aan in een 24-uurs ticket of een 48-uurs ticket. Zo kunt u het ticket kiezen dat het beste bij uw route past. U kunt ook een combinatieticket kopen. Met dit ticket krijgt u niet alleen toegang tot de Hop On - Hop Off boten maar ook tot de bussen. De bussen kunnen u naar plaatsen brengen die voor de boten moeilijker te bereiken zijn, zoals de Amsterdam Icebar en de Heineken Experience. Met het combiticket kunt u dus met één kaartje alle bekende plaatsen bereiken.