Bezoek het Anne Frank Huis met de Hop On Hop off Boot tour

Bezoek het Anne Frank Huis met de Hop On Hop off Boot tour

21 maart 2023

Iedereen kent de beroemde rode Hop On - Hop Off bussen van City Sightseeing die je kunt vinden in alle belangrijke steden over de hele wereld. In Amsterdam hebben we ze ook, maar we hebben ook iets anders, iets unieks: we hebben Hop On - Hop Off boten! Vanwege alle grachten in het centrum is een boot een uitstekende manier om je door de stad te verplaatsen.

Terwijl je van punt A naar punt B gaat met de Hop On - Hop Off boten heb je ook een geweldige sightseeing ervaring. Geniet van de prachtige historische grachten met de 17e-eeuwse grachtenpanden langs de oevers. Je vaart langs vele bezienswaardigheden zoals de Westerkerk, het Rijksmuseum en de Magere Brug.

Anne Frank Huis

De Hop On - Hop Off boot heeft meerdere haltes in de stad. Een van de haltes is bijvoorbeeld direct naast het Anne Frank Huis. Dat maakt het heel gemakkelijk om van en naar het Anne Frank Huis te komen.

Dit museum vertelt het verhaal van dagboekschrijfster Anne Frank. Het gebouw is het exacte huis waar Anne Frank en haar familie tijdens de oorlog hebben ondergedoken. Zelfs de verborgen kamers aan de achterkant van het huis zijn nog intact en te bezoeken.

Andere haltes van de Hop On - Hop Off boten zijn het Rijksmuseum, het Centraal Station, de Albert Cuypmarkt, de Amsterdam Icebar en nog veel meer. Dat maakt de Hop On - Hop Off boot een fantastisch vervoermiddel om de stad te ontdekken.

Een geweldige deal

Wij bieden je veel waarde voor je geld met de Hop On - Hop Off Boten. Wij bieden dit product aan in een 24-uurs ticket of een 48-uurs ticket, zo kun je het ticket kiezen dat het beste bij jouw bezoek aan Amsterdam past. Je kunt ook een combinatieticket kopen waarmee je toegang krijgt tot de Hop On - Hop Off boten en de bussen.

De bussen kunnen je naar plaatsen brengen die voor de boten moeilijker te bereiken zijn, zoals de Joods Historisch Museum en de Heineken Experience. Met het combiticket kun je dus met één kaartje alle bekende plaatsen bereiken. Zo krijg je nog meer waar voor je geld.