Best geprijsde rondvaarten in Amsterdam

Best geprijsde rondvaarten in Amsterdam

De rondvaarten van LOVERS Canal Cruises zijn de best geprijsde rondvaarten in Amsterdam en hier krijg je ook de grootste korting op deze tickets. Dat niet alleen, maar LOVERS Canal Cruises is in augustus 2022 door Top-X ook als beste in Amsterdam getest. Sterker nog, Top-X hele top 5 van rondvaartervaringen kun je boeken bij LOVERS Canal Cruises.

LOVERS Canal Cruises best in test and best priceBest geteste en geprijsde rondvaart

Als allerbeste getest is de rondvaart vanaf Amsterdam Centraal Station. Deze rondvaart van een uur geeft je veel waar voor je geld, want er is ruimte om binnen en buiten te zitten, er zijn tafels om aan te relaxen tussen de individuele zitplaatsen en er is een audiogids in 19 verschillende talen, zodat bijna iedereen meer te weten kan komen over de Amsterdamse grachten en de binnenstad zelf.

Als je je tickets online boekt krijg je ruim 20% korting op je tickets voor deze rondvaart in Amsterdam. Top-X gaf deze rondvaart een 9,5 uit 10, het enige minpunt dat ze konden vinden was dat alleen online gekochte tickets gratis geannuleerd kunnen worden. Dat betekent dat als je bij ons online boekt, er alleen maar pluspunten zijn aan deze ongelooflijke Amsterdamse rondvaartervaring met LOVERS Canal Cruises.

Andere fantastische rondvaart ervaringen in Amsterdam

New York Pizza by LOVERS CruiseTop-X onderzocht niet alleen de beste rondvaart in Amsterdam, ze keken ook naar specifieke soorten rondvaarten. Zo vonden ze de New York Pizza by LOVERS cruise de beste rondvaart met eten. Echte pizzaliefhebbers mogen deze rondvaartervaring niet missen, die je met 20% korting hier op de website van LOVERS kunt boeken.

Voor wie onbelemmerd foto's wil maken van de stad, raadt Top-X de Semi-Open boottocht aan. Met het verstelbare dak weet je zeker dat je op zonnige dagen van de zon kunt genieten, terwijl je droog blijft als het Nederlandse weer omslaat. Ook deze rondvaart is hier op de website verkrijgbaar met 20% korting.

Wijn & Kaas rondvaartAls je op zoek bent naar een geweldige manier om een mooie dag in Amsterdam af te sluiten en dat het liefst doet met een glas wijn in de hand, dan is de Wijn & Kaas Rondvaart de beste keuze. Je kunt niet alleen genieten van meerdere glazen van verschillende soorten wijn terwijl je 90 minuten lang door het centrum van Amsterdam vaart, maar ook van een verscheidenheid aan lokale kazen. De Wijn & Kaas Rondvaart kun je hier kopen met 13% korting.

Alle rondvaarten van LOVERS beginnen in het hart van de stad, vanwaar elke rondvaart een andere route door de stad neemt, afhankelijk van de drukte op de grachten en de grootte van de boot. Bezienswaardigheden die je zeker zult zien zijn de in de Werelderfgoedlijst opgenomen 17e-eeuwse grachten en de iconische architectuur van de stad. Geniet van de bezienswaardigheden langs de beroemdste waterwegen, de Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht.

Wil je met kinderen aan boord van een boot stappen, dan is de Pannenkoekenboot volgens Top-X de beste keuze, die je hier kunt boeken met 8,5% korting. Deze 75 minuten durende cruise blijft op het IJ, maar komt met een onbeperkt Nederlands pannenkoekenbuffet. En in de romp van de boot bevindt zich een enorme ballenbak waar kinderen zeker de tijd van hun leven kunnen hebben.