Hop On - Hop Off Boot Cruise 24 uur

Boek voordelige entreebewijzen en stap aan boord van de Hop on Hop off Boot Amsterdam. Maar liefst 24 uur lang kun jij de hoogtepunten van de stad bewonderen!

Speciale prijs € 23 € 27.50 Boek tickets

Hop On - Hop Off Boot Cruise 48 uur

Met Hop on Hop off Boot Amsterdam kun je de hoofdstad maar liefst 48 uur lang ontdekken. Laat je per boot vervoeren en stap in en uit waar en wanneer je wilt!

Speciale prijs € 36 € 49 Boek tickets

Hop On - Hop off

Wil jij Amsterdam verkennen en in- of uitstappen waar en wanneer het jou uitkomt? Dat kan met de officiële Hop On Hop Off Amsterdam tickets van Lovers Canal Cruises. Je kunt kiezen uit tickets die één of meerdere dagen geldig zijn en toegangsbewijzen voor Hop On Hop Off Amsterdam waarbij je je per boot of bus verplaatst. Neem een kijkje op de website en ontdek de diverse Hop On Hop Off Amsterdam combinatietickets.

Koop voordelig jouw Hop On Hop Off Tickets

Het kopen van een van de Hop On Hop Off Tickets is eenvoudig. Na slechts een paar muisklikken kan jouw avontuur al beginnen. De audiogids maakt je in de door jou gewenste taal wegwijs in de stad. Laat je informeren over de leukste things to do en stap uit zodra je in de buurt van de bezienswaardigheid bent. Op deze manier kun je jouw Hop On Hop Off Amsterdam dag geheel naar eigen wens samenstellen. Tijdens de boottour kun je onder meer kennismaken met de beroemde Amsterdamse grachtengordel. Deze grachten staan bovendien op de UNESCO Werelderfgoedlijst. De bustour geeft je een kijkje in de historische binnenstad. Als je er zeker van wilt zijn dat je geen plek in de stad overslaat, zijn de voordelige Hop On Hop Off Tickets aan te raden die zowel voor de bus als de boot geldig zijn. Samen met de gratis City Sightseeing applicatie haal je zo het meeste uit jouw dag.

Met Hop On Hop Off Amsterdam haal je het maximale uit jouw bezoek

Amsterdam is een stad met een groot aanbod interessante bezienswaardigheden. Lovers Canal Cruises begrijpt dat en biedt daarom voordelige Hop On Hop Off Amsterdam kaartjes aan die maar liefst 24 of 48 uur geldig zijn. Met Hop On Hop Off Amsterdam stap jij zo vaak in en uit als je zelf wilt. Sla tijdens de Hop On Hop Off Amsterdam een bezoek aan populaire attracties als Madame Tussauds of de Heineken Experience ook zeker niet over. Bovendien biedt Hop On Hop Off Amsterdam scherpe combinatiedeals aan. Zo kun je jouw Hop On Hop Off Tickets combineren met entreebewijzen voor de diverse hoogtepunten die Amsterdam rijk is.