Amsterdam Light Festival 2022 - 2023

Amsterdam Light Festival 2022 - 2023

17 november 2022

Het Amsterdam Light Festival heeft een nieuwe editie in de winter van 2022-2023. Ontdek hoe prachtige lichtinstallaties het water kleuren en Amsterdam omtoveren tot een stad van licht. Met een boottocht van LOVERS Canal Cruises zie je de stad zoals je haar nog nooit hebt gezien.

Zie de prachtige kunstwerken van het Amsterdam Light Festival 2022 - 2023

Het thema van het Amsterdam Light festival 2022-2023 is ‘Imagine Beyond’. Dit jaar bestaat het festival weer uit compleet nieuwe lichtkunstwerken waarmee verschillende internationale kunstenaars hun interpretatie van dit thema tonen in tientallen kunstwerken in de Nederlandse hoofdstad.

Ontdek de oase van licht in de hoofdstad

Ben jij benieuwd welke vorm deze lichtinstallaties aannemen? Ontdek ze dan vanaf de eerste rij met een rondvaart langs de route van het Amsterdam Light Festival 2022-2023. Tijdens onze professionele boottochten met audiogids leer je alles over de lichtinstallaties en de kunstenaars.

LOVERS Canal Cruises biedt drie soorten rondvaarten aan: de traditionele, die vertrekt vanaf twee verschillende locaties vlak bij het Centraal Station; de semi-open boot, voor de beste foto’s; en de rondvaart met saté, waarmee je voordat je de kunstwerken gaat bewonderen kunt genieten van een lekker bord saté met friet.

Boek je Amsterdam Light Festival tickets met korting online

Het belooft weer een spetterende editie te worden die een oase van licht brengt in de donkere wintermaanden. Beleef het van dichtbij met je familie en vrienden of plan een romantische date met je partner. Boek direct je tickets online en ervaar het Amsterdam Light Festival 2022 - 2023 vanaf een warme en comfortabele boot.

Tijdens het Amsterdam Light Festival kunnen LOVERS gasten exclusief met korting parkeren in de Qpark garage aan de Prins Hendrikkade. Kijk voor beschikbaarheid en het reserveren van een parkeerplek op deze speciale website van Qpark. Heb je vragen? Check dan snel onze speciale Amsterdam Light Festival FAQ.