Amsterdam Light Festival 2019 - 2020

Amsterdam Light Festival 2019 - 2020

Het Amsterdam Light Festival heeft een nieuwe editie in de winter van 2019-2020. Ontdek hoe prachtige lichtinstallaties het water kleuren en Amsterdam omtoveren tot een stad van licht. Met een boottocht van LOVERS canal cruises zie je de stad zoals je ze nog nooit hebt gezien.

Zie de prachtige kunstwerken van het Amsterdam Light Festival 2019 - 2020

Het thema van het Amsterdam Light festival 2019-2020 is ‘Disrupt’. Verschillende internationale kunstenaars tonen hun interpretatie van dit thema in tientallen kunstwerken in de Nederlandse hoofdstad. Ben jij benieuwd welke vorm deze lichtinstallaties aannemen? Ontdek ze dan vanaf de eerste rij met een rondvaart langs de route van het Amsterdam Light Festival 2019-20120 Tijdens onze professionele boottochten met audiogids leer je alles over de lichtinstallaties en de kunstenaars. Omdat de vaartocht ’s avonds plaatsvindt, combineer je deze perfect met een bezoek aan de andere bezienswaardigheden in de stad overdag.

Ontdek de oase van licht in de hoofdstad

Het belooft weer een spetterende editie te worden die een oase van licht brengt in de donkere wintermaanden. Beleef het van dichtbij met je familie en vrienden of plan een romantische date met je partner. Boek direct je tickets online en ervaar het Amsterdam Light Festival 2019 - 2020 vanaf een warme en comfortabele boot. Heb je vragen? Check dan snel onze speciale Amsterdam Light Festival FAQ.