Hop On - Hop Off

Wil je in je eigen tempo het beste van Amsterdam ontdekken terwijl je geniet van een uniek panoramisch uitzicht? In- of uitstappen waar en wanneer het jou uitkomt? Probeer dan Hop On - Hop Off, een boot- en bus tour van City Sightseeing Amsterdam die de handigste manier biedt om de stad te verkennen.

Om ervoor te zorgen dat City Sightseeing bij jouw verblijf in de stad past, kun je kiezen tussen een 24- of 48-uursticket. Je kunt bij elke halte in en uit de opvallende rode dubbeldekker bussen of technologisch geavanceerde rondvaartboten stappen terwijl ze langs de must-see attracties van de stad rijden en varen. Ze hebben regelmatige vertrektijden, dus je hoeft nooit lang te wachten.

Waarom City Sightseeing Amsterdam?

City Sightseeing Amsterdam bespaart je tijd en geld tijdens je verblijf in Amsterdam. Met slechts een paar muisklikken begint je avontuur al. Stap aan boord en rijd mee naar de mooiste locaties in de stad. Laat je aan boord door onze audiogids informeren over de leukste plekken en bezienswaardigheden en stap uit zodra je in de buurt van de dichtstbijzijnde halte bent. Op deze manier kun je jouw Hop On - Hop Off tour door Amsterdam geheel naar eigen wens samenstellen.

Tijdens de boottour maak je onder meer kennis met de beroemde Amsterdamse grachtengordel. Amsterdam vanaf het water geeft een heel ander beeld! Deze grachten staan bovendien op de UNESCO Werelderfgoedlijst.  Als je er zeker van wilt zijn dat je geen plek in de stad overslaat, zijn de voordelige combi Hop On Hop - Off tickets ideaal.

Haal het maximale uit jouw bezoek

Amsterdam heeft een schat aan bezienswaardigheden om te bewonderen. LOVERS Canal Cruises begrijpt dit en biedt daarom voordelige Hop On - Hop Off tickets aan die 24 of 48 uur geldig zijn om de beste hoogtepunten van Amsterdam te zien. Stap zo vaak je wilt in en uit de dubbeldekker bussen en rondvaart boten. Download de gratis app (Appstore of Google Playstore) en krijg live inzicht op de routes van de bussen en boten, zodat je wachttijden tot een minimum kunt beperken. Geniet zo tot het uiterste van je bezoek aan Amsterdam!