Ripley’s Believe it or Not + Amsterdam Canal Cruise

Ripley’s Believe it or Not + Amsterdam Canal Cruise

Réservez vos billets de   € 39 € 32

Billet

Sélectionnez une date

Il n'y a pas les dates disponibles

{{packageItem.ItemName}}


Après minuit ( {{vm.getDateAsString(vm.dayAfterDate)}} )

Sélectionnez le temps


Après minuit ( {{vm.getDateAsString(vm.dayAfterDate)}} )

Il n'y a pas disponibles timeslots

Lieu d'embarquement

Nombre de billets

Il n'y a aucun prix

Sélectionnez les repas

  • {{ (vm.itemPrices | filter:{ItemCategoryId:key})[0].Name }} - Restant: {{vm.getRemainingMeals(key)}}

Afin de réservation totale €{{vm.getTotalPrice() | number : 2}}

Belangrijke info

  • Check-in voor de rondvaart: 5 min. voor vertrek bij Prins Hendrikkade 25

Inclusief

  • GPS audio gids in meerdere talen beschikbaar (Amsterdam rondvaart)
  • Tickets voor de Ripley's Believe It or Not! Amsterdam

Ripley's Believe It or Not! Amsterdam + 1-uur rondvaart

Betreed de wereld van het Ongelooflijke en het Bizarre bij Ripley's Believe it or Not Amsterdam. Dit Amsterdamse museum, dat tegelijkertijd eigenlijk ook een attractie is, toont 's werelds meest opmerkelijke verzameling van natuurlijke, wetenschappelijke, artistieke en menselijke eigenaardigheden. Om jouw dagje Amsterdam compleet te maken kun je bij Lovers Canal Cruises jouw toegang tot Ripley's Believe It or Not! Amsterdam voordelig en gemakkelijk combineren met een mooie Rondvaart Amsterdam.

Ontdek de prachtige grachtengordel tijdens een Rondvaart Amsterdam

Opstappen waar en wanneer jij maar wilt: dat is een van de voordelen die een Rondvaart Amsterdam van Lovers Canal Cruises je biedt. Net als de audiogids, die in maar liefst 19 talen beschikbaar is. Hiermee spijker je jouw kennis over de hoofdstad op een leuke manier bij. Daarnaast heb je de keuze uit meerdere soorten boten. Zo kies je een Rondvaart Amsterdam die bij je past. De rederij beschikt bijvoorbeeld over extra smalle boten die ervoor zorgen dat de Rondvaart Amsterdam koers zet richting de smalle grachtjes. Ook kun je aan boord stappen van een extra milieuvriendelijk boot. Goed voor het milieu, en goed voor jou! Deze boten varen namelijk haast geruisloos. Hierdoor kom je helemaal tot rust en heb je de volle aandacht voor de audiotour.

Bizarre verhalen vind je in Ripley's Amsterdam

In Ripley's Amsterdam ontmoet je mensen die in het boek van Guinness World Records staan en ontdek je verhalen over zeldzame kunstwerken verzameld door de ontdekkings- en wereldreiziger, Robert Ripley. Maak een foto naast de langste man die ooit op deze aarde heeft rondgelopen of loop door de enige Space Tunnel die je in Nederland kunt vinden. Speel met optische illusies en interactieve mind-games of ga in een gigantische houten klomp zitten in Ripley's Amsterdam. Na jouw bezoek aan het museumgedeelte van Ripley's Amsterdam, kun je ontspannen in de 500 m2 grote lounge met een verkoelend drankje en genieten van een uniek panoramisch uitzicht op de Dam.