Amsterdam Light Festival met korting

Bezoek het Amsterdam Light Festival met korting. Vanaf 28 november 2019 lichten de grachten wederom op met de mooiste lichtkunstwerken. Aan de hand van een thema maken nationale en internationale kunstenaars prachtige installaties die te bewonderen zijn vanaf de kade, maar die je het beste kunt zien vanaf een rondvaartboot. Het thema dit jaar is ‘Disrupt’. Lovers Canal Cruises biedt tickets voor het Amsterdam Light Festival met korting aan. Dus wacht niet te lang en bestel je Amsterdam Light Festival met korting tickets nu!

Verschillende afvaartlocaties

De rondvaartboten vertrekken vanaf drie verschillende afvaartlocaties. Bij Restaurant Loetje naast Amsterdam Centraal Station vertrekken de meeste boten per uur. Vind je het niet erg om tijdens het Amsterdam Light Festival in de gezellige drukte terecht te komen? Dan zijn de Amsterdam Light Festival tickets voor het Centraal Station zeer geschikt. De Amsterdam Light Festival Tickets voor de afvaartlocatie Leidseplein zijn rustiger. Daarnaast is er ook een afvaartlocatie aan de oostzijde van het Centraal Station waar je op zaterdag en in de kerstvakantie terrecht kan.

Boek nu!

Tickets voor het Amsterdam Light Festival met korting zijn nu verkrijgbaar. Geniet van de prachtige lichtkunstwerken op de comfortabele en goed verwarmde boten van Lovers Canal Cruises en ervaar het Amsterdam Light Festival als nooit tevoren. Boek nu snel en voordelig je tickets en mis dit prachtige evenement niet!