Water Colors Cruise - Centraal Station

Deze afvaartlocatie bevindt zich bij de Prins Hendrikkade (Centraal Station) en is onze meest feestelijke locatie. De locatie is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Dagelijks meerdere vertrekken per uur. 

Speciale prijs € 19.50 € 24 Boek tickets

Water Colors Cruise - Leidseplein

Amsterdam wordt omgetoverd tot een ware lichtstad tijdens het Amsterdam Light Festival. Deze afvaartlocatie bevindt zich bij de Leidsekade. Dagelijks meerdere vertrekken per uur. 

Speciale prijs € 19.50 € 24 Boek tickets

Water Colors Cruise - Semi Open Boot

Deze afvaartlocatie bevindt zich bij de pier naast Restaurant Loetje Centraal, tegenover het station. De Semi Open Boat biedt de beste mogelijkheid om foto's te maken. 

Speciale prijs € 23.50 € 24 Boek tickets

Water Colors Cruise – Small Boat

Geniet van het Amsterdam Light Festival op de Small Boat! Inclusief Gluhwein of warme chocolademelk tijdens een intieme rondvaart. Fantastische mogelijkheden om foto's te maken. Deze afvaartlocatie bevindt zich tegenover het Centraal Station Amsterdam bij het Barbizon Palace Hotel.

Speciale prijs € 24.50 € 27.50 Boek tickets

Amsterdam Light Festival met korting

Bezoek het Amsterdam Light Festival met korting. Vanaf 29 november 2018 lichten de grachten wederom op met de mooiste lichtkunstwerken. Aan de hand van een thema maken nationale en internationale kunstenaars prachtige installaties die te bewonderen zijn vanaf de kade, maar die je het beste kunt zien vanaf een rondvaartboot. Het thema dit jaar is ‘The Medium is the Message’. Met dit thema wil het festival mensen inspireren om het antwoord te zoeken op vragen die te maken met het medium licht. Lovers Canal Cruises biedt tickets voor het Amsterdam Light Festival met korting aan. Dus wacht niet te lang en bestel je Amsterdam Light Festival met korting tickets nu!

Verschillende afvaartlocaties

De rondvaartboten vertrekken vanaf vier verschillende afvaartlocaties. Bij het Amsterdam Centraal Station vertrekken de meeste boten per uur. Vind je het niet erg om tijdens het Amsterdam Light Festival in de gezellige drukte terecht te komen? Dan zijn de Amsterdam Light Festival tickets voor het Centraal Station zeer geschikt. Er is leuke entertainment op de kade, zoals een DJ en onze medewerkers zorgen ervoor dat, zelfs als je eventjes moet wachten, het nog steeds enorm gezellig is. De Amsterdam Light Festival Tickets voor de afvaartlocaties Leidseplein en Anne Frank Huis zijn rustiger. Daarnaast is er ook een afvaartlocatie waar je op een semi open boot kan varen. De Amsterdam Light Festival tickets voor deze boot zorgen voor het beste uitzicht van alle boten en doordat de boot gedeeltelijk open is, heb je op deze boot ook de beste mogelijkheid om foto’s te maken.

Boek nu!

Tickets voor het Amsterdam Light Festival met korting zijn nu verkrijgbaar. Geniet van de prachtige lichtkunstwerken op de comfortabele en goed verwarmde boten van Lovers Canal Cruises en ervaar het Amsterdam Light Festival als nooit tevoren. Boek nu snel en voordelig je tickets en mis dit prachtige evenement niet!