Amsterdam Light Festival rondvaart

Amsterdam Light Festival rondvaartHet was geweldig mooi! Al die lichten van t Amsterdam Light festival, maar ook de rest van de stad was mooi verlicht. Daarnaast was onze kapitein erg leuk, hij vertelde goed en gaf de hele boot de tijd om fotos te maken!!! Bedankt!!!!
★★★★★

We hebben de Festival of Lights cruise gedaan. Hoewel werd aangegeven dat de uitleg over de lichten in de audiogids in het Nederlands en Engels was, was de rest van de uitleg over de grachten etc. ook in andere talen, dus perfect. Een echte aanrader om Amsterdam en alle lichtjes van het Festival te zien. Dank je wel.
★★★★★

We hadden een aangename en ontspannende rondleiding van 1 uur. We kregen een koptelefoon die ons wat vertelde over Amsterdam en zijn geschiedenis (en het lichtfestival). De boot was comfortabel en warm ... we hebben genoten van de reis en het personeel was vriendelijk.
★★★★

Vrienden

Nachtelijke rondvaart gemaakt in januari tijdens het Amsterdam Light Festival. Leuke cruise, prachtige lichtshows.
★★★★

Een fantastische ervaring in het Amsterdam light festival, speciale rondvaarten per boot (Lovers), met een zeer vriendelijk personeel dat een leuk welkom gaf. Ik beveel deze tour volledig aan.
★★★★★

Ten eerste is het maken van een rondvaart als je Amsterdam bezoekt een must. Het perspectief dat je van de stad krijgt is uniek, interessant en mooi. Ten tweede is Lovers cruise line de beste. De boten zijn gemakkelijker toegankelijk, het sanitair is mooier en de bediening is erg goed. We namen de cruise om het Light Festival te zien, net toen het donker werd. Het voelde als het beste van beide werelden, want we hoorden het gewone commentaar en het verhaal over de lichtkunstinstallaties.
★★★★★

Koppels

Mijn verloofde en ik hebben vooraf kaartjes voor de light festival canal cruise geboekt. We hebben echt genoten van deze ervaring en vonden dat het het geld waard was, maar we zouden aanraden om de kaartjes van tevoren te boeken om teleurstelling te voorkomen. Het Leidensplein is de tramhalte in de buurt en de halte van de gracht is net aan de andere kant van het theater. De rondvaart was erg schoon en het personeel was vriendelijk. We raden aan om in januari te gaan en de lichtfestivalrondvaart te boeken, omdat de audiotour (via een koptelefoon) uitleg geeft over de lichtfestivalinzendingen, de artiesten en de reden voor het stuk terwijl je er tijdens de rondvaart langs vaart. Tussen het zien van de lichtfestivals door, leidt de audiogids je door de geschiedenis, feiten en architectuur van Amsterdam als je langs de betreffende locaties/gebouwen komt, wat erg interessant was.
★★★★

We verlieten het Centraal Station dock met koptelefoons en dekens voor een prachtige nachtelijke rondvaart om het uitstekende lichtfestival in Amsterdam te zien. Vriendelijke tweetalige gids ook. Een echte aanrader.
★★★★★

Ik heb de tour vanavond gedaan om het lichtfestival te zien. Ik zou aanraden om de nachtelijke rondleiding te doen, omdat je dan een goede blik kunt werpen in deze grote huizen, waarvan sommige prachtige interieurs hebben die je overdag gewoon niet ziet. Het lichtfestival voegde iets toe aan de tour, samen met de kerstverlichting overal. Zou aanraden om vroeg naar de tour te gaan om een stoel aan het raam te bemachtigen, en er was net genoeg informatie naar onze smaak.
★★★★

We besloten de rondvaart 's avonds te doen, omdat toen het lichtfestival in volle gang was. Het was een geweldige ervaring om Amsterdam vanaf het water te zien en de kunstwerken te bekijken - de kerstverlichting op zo'n beetje elk huis waar we langs voeren was ook een mooi gezicht! We zaten in een afgesloten boot dus het was lekker warm ondanks dat het buiten 5C was, dus we zaten heel comfortabel en hadden een heel plezierige tocht. De boot raakt wel snel vol dus ik zou je aanraden ruim 10 minuten voor je timeslot aan te komen om een goede zitplaats te bemachtigen (naar voren gericht is het beste). Ik zou de cruise ook graag overdag doen, dus als ik terugkom zal ik zeker weer boeken!
★★★★★

 

Boek nu je eigen Amsterdam Light Festival rondvaart, met een traditionele rondvaartboot of een semi-open boot.

 

* Reviews afkomstig van Trustpilot en Tripadvisor.

oktober 11, 2021