Semi-open boot rondvaart

Semi open boot rondvaartDe rondvaart is een onmisbare activiteit bij helder Amsterdams weer, alles was goed gepland voor Lovers, de rondvaart was ontspannen en plezierig.
★★★★

Deze rondvaart startte in de buurt van het Centraal Station - Stationsplein; het was een rondvaart van een uur met een opgenomen verhaal terwijl u de verschillende bezienswaardigheden passeerde. De kapitein van deze boot - kapitein Willem - maakte de tocht heel interessant met zijn humoristische anekdotes. Het is erg handig als je de rondvaart als eerste in je sight-seeing route zet, omdat je dan een idee krijgt van alle interessante plaatsen die je later kunt bezoeken. Het is een semi open boot, waarbij bij goed weer een deel van het dak open kan.
★★★★

Vrienden

Geweldige kapitein, geweldig gevoel voor humor en de audiogids geeft ook coole informatie over de stad. Hij maakte de boottocht erg leuk en onderhoudend 🖤 We vonden het geweldig dat de boot 100% elektrisch is. Absoluut de moeite waard.
★★★★★

We hadden een geweldige tijd op de semi-open tour. De kapitein was grappig, deskundig en we voelden ons veilig in zijn handen. We zagen een aantal van de prachtige bezienswaardigheden van Amsterdam. Redelijke prijs voor iets meer dan een uur varen ook. Zou aanraden.
★★★★★

Koppels

Deze cruise op een semi open boot geboekt bij een van de vele kassa's. De kade is tegenover het station naast het VVV-kantoor. Rustig tempo en een geweldige audiocommentaar. Je krijgt te horen hoe de stad is ingedeeld rond de grachten, wat de belangrijkste plaatsen zijn om te bezoeken als je weer aan land bent en hoe druk het op deze waterwegen is.
★★★★★

De toer was zeer informatief met oortjes waarmee je je taal kon kiezen. Hij nam ons mee in een cirkel langs alle bruggen en gaf ons veel interessante feiten over de huizen en bezienswaardigheden. Het was een cruise van een uur in een semi open top boot.
★★★★★

We namen de semi-open bootcruise van een uur. Dit kwam ons heel goed uit omdat het af en toe regende en we een goed uitzicht hadden maar ook droog konden blijven. De boottocht brengt je langs enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden en geeft je een goed overzicht van de stad.
★★★★★

Gelukkig hadden we prachtig weer voor onze één uur durende tour, het commentaar was goed en ik vond het makkelijker met slechts één oortje in zodat ik met mijn man kon praten. We zaten in de semi-open boot en genoten van elke minuut. Ik vond het leuk om over de geschiedenis te leren en de bezienswaardigheden te zien. Erg leuke manier om een uurtje door te brengen.
★★★★★

Familie

De boot is semi-open, wat leuk is als je door de stad vaart om foto's te maken. De boottocht is erg rustig aangezien ik geen goede reiziger ben. De zitplaatsen waren comfortabel en de reis was goed. Ik zou dit aanraden zodra je aankomt.
★★★★

We gingen als een familie en genoten van de tour. De zon was een beetje warm een deel van de tijd, maar met de semi-open boot en voortdurend veranderen van richting was het niet slecht. De rit van een uur was ongeveer de juiste lengte voor ons. De audiotour is informatief en interessant.
★★★★★

Solo

Als je maar een paar uur te besteden hebt in de prachtige stad die Amsterdam is, is het nemen van een boottocht daarvoor de beste optie. Je vindt overal in Amsterdam vele rondvaartmogelijkheden. Ik koos voor 'Lovers canal cruise; en had er geen spijt van. De boten zijn halfopen en hebben een op GPS gebaseerde audiogids in meerdere talen. Het personeel was vriendelijk en de route die de boot aflegde was heel schilderachtig zoals overal in Amsterdam.
★★★★

Ik zou iedereen ten zeerste willen aanraden om een rondvaart door de grachten van Amsterdam te maken, omdat het een heel ander beeld van de stad geeft. Welke van de vele aanbieders je zult nemen hangt vooral af van je persoonlijke voorkeuren. Lovers is meer vermakelijk dan educatief maar ik vond het geweldig! Kapitein Flip is leuk! 😊
★★★★

 

Boek nu je eigen Semi-open boot rondvaart!

 

* Reviews afkomstig van Tripadvisor en Trustpilot.

oktober 11, 2021