Ongestoord genieten van een Pizza rondvaart door Amsterdam

Ongestoord genieten van een Pizza rondvaart door Amsterdam

28 september 2021

Langzaam maar zeker keren we terug naar een wereld die we allemaal wat beter herkennen. Nu kun je van een New York Pizza by LOVERS rondvaart genieten zonder je zorgen te maken over blootstelling aan het Coronavirus.

Steeds meer van de maatregelen waar we de afgelopen 18 maanden mee hebben geleefd worden stukje bij beetje opgeheven, maar om echt veilig uit de pandemie te komen zijn er nog wel een paar maatregelen waar we rekening mee moeten houden. Afstand houden is niet langer nodig in Nederland, we kunnen weer met een gerust hart samen komen met onze vrienden en familie. In plaats van het afstand houden, hebben we nu, om te genieten van een avondje uit, het bezoeken van een film of show, een Coronatoegangsbewijs nodig.

Het is tijd voor een pizza rondvaart met schitterend uitzichtPizza cruise

Wat kun je verwachten van een New York Pizza by LOVERS rondvaart? Je eerste drankje van de avond wordt geserveerd terwijl we naar het IJ varen. Wat kies je? Een heerlijk koude Heineken, een glas wijn of liever frisdrank? De keus is aan jou, want de drankjes zijn inclusief bij deze rondvaart.

Als we een korte stop maken om je pizza vers uit de hete New York Pizza oven te halen, kun je genieten van het uitzicht op het architectonische Eye Film Museum of bedenken of je wilt schommelen boven op de A’DAM Lookout.

Terwijl we je pizza serveren, varen we naar de Amsterdamse grachten die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Blijf zitten, relax, geniet van het uitzicht, je originele New York Pizza en zo nu en dan een leuk feitje over de grachten en de bewoners van de schipper. Wist je bijvoorbeeld dat er meer dan 800.000 fietsen in Amsterdam zijn? Soms vallen ze in de grachten. Ieder jaar worden er meer dan 10.000 fietsen uit de grachten gehaald.

Is je pizza op? De rondvaart is nog niet ten einde. Het is tijd voor het toetje, een heerlijk ijsje met koekjesdeeg en stukjes chocola. Ben jij er klaar voor om aan boord te stappen en te genieten van een pizza terwijl je Amsterdam vanaf het water bekijkt? Boek hier jouw pizza cruise tickets.

Coronatoegangsbewijs, hoe zit dat?

Iedereen die een Coronatoegangsbewijs kan laten zien is gevaccineerd, hersteld van een COVID-19 infectie of in de laatste 24 uur negatief getest. Dat betekend dat de kans heel klein is dat een leuke avond uit een superspreader evenement wordt en je dus gewoon zoals vanouds kunt genieten zonder je zorgen te maken over het afstand houden van mensen of besmet raken met het coronavirus.

Het Coronatoegangsbewijs dat je bij je moet hebben is een QR code gegenereerd door de CoronaCheck app. Als je QR code wordt gescand ziet de scanner een groen vlak, de eerste letter van je voornaam, de eerste letter van je achternaam, je geboortedag en geboortemaand.

Niet Nederlandse EU inwoners kunnen hun Digitaal Corona Certificaat laten scannen voor toegang, wat de scanner dan ziet verschilt per certificaat soort. Niet-EU inwoners moeten zich altijd laten testen via Testen voor Toegang, zelfs als ze compleet gevaccineerd zijn. De test resultaten kunnen worden geladen in de CoronaCheck app om een QR code te genereren. Je laten testen is voor iedereen gratis.