Kan ik nu wel veilig een rondvaart boeken

Kan ik nu wel veilig een rondvaart boeken

4 september 2020

We kunnen er allemaal niet omheen. De wereld is veranderd. Maar wat niet is veranderd is ons verlangen om de wereld te ontdekken en verkennen. Zolang we dat maar veilig kunnen doen. En dat kan! Cruises, tours, attracties en musea hebben allemaal maatregelen getroffen om jouw gezondheid te beschermen. Welke maatregelen zijn dat? Laten we een onze nieuw New York Pizza by LOVERS rondvaart als voorbeeld nemen.

Vaar veilig door de Amsterdamse grachten

Voordat je aan boord stapt vragen onze medewerkers of je symptomen hebt die gerelateerd kunnen zijn aan het coronavirus. Ook wordt je gevraagd om je handen te desinfecteren en meten we je temperatuur op je pols. Om genoeg afstand van elkaar te kunnen houden mogen er minder mensen aan boord en vragen we je om te blijven zitten aan je aangewezen tafel tijdens de rondvaart.

Tijd voor pizza met het beste uitzicht

Je eerste drankje van de avond wordt geserveerd terwijl naar het IJ varen. Wat kies je? Een heerlijk koude Heineken, een glas wijn of liever frisdrank? De keus is aan jou. Als we een korte stop maken om je pizza vers uit de New York Pizza oven op te halen, kun je genieten van het uitzicht op het architectonische Eye Film Museum of bedenken of je wilt schommelen boven op de A’DAM Lookout.
Terwijl we je pizza serveren, varen we naar het UNESCO Werelderfgoed de Amsterdamse grachten. Blijf zitten, relax, geniet van het uitzicht, je pizza en zo nu en dan een leuk feitje over de grachten en de bewoners van de schipper. Wist je bijvoorbeeld dat er meer dan 800.000 fietsen in Amsterdam zijn? Soms vallen ze in de grachten. Ieder jaar worden er meer dan 10.000 fietsen uit de grachten gehaald.
Is je pizza op? De rondvaart is nog niet ten einde. Het is tijd voor een toetje en wie houdt er nou niet van een ijsje?

Ben jij klaar om je New York Pizza by LOVERS rondvaart te boeken?