Haal het meeste uit je bezoek aan Amsterdam

Haal het meeste uit je bezoek aan Amsterdam

23 mei 2023

Amsterdam is een stad vol leuke attracties en interessante musea om te bezoeken. Het kan moeilijk zijn om te beslissen waar je heen gaat en waar je je geld aan uitgeeft tijdens je uitje naar Amsterdam. Natuurlijk raden we altijd een rondvaart door de grachten in Amsterdam aan, om de iconische bezienswaardigheden van de stad te zien. Maar er zijn genoeg andere activiteiten die we je kunnen aanraden.

Een gemakkelijke manier om Amsterdam te verkennen zonder de bank te plunderen en zoveel mogelijk te zien is met de Explore Pass. Met de Explorer Points kun je kiezen uit meer dan 35 attracties en tours. Je bespaart geld op de reguliere toegangsprijzen. Ze hebben zelfs paar mogelijke voorbeeld combinaties gemaakt om het meeste uit je Explore Pass te halen.

Rondvaarten met de Explore Pass

Explore PassMet de Explore Pass kun je vier van onze rondvaarten in Amsterdam kiezen. De 1 uur durende rondvaart is de populairste in de stad. Deze brengt je door de beroemdste grachten van Amsterdam.

Als het warm is, kun je ook kiezen voor een halfopen rondvaart. Deze boottocht biedt een nog beter uitzicht op het centrum van de stad. De Explore Pass biedt ook twee van onze eet- en drinkcruises.

Neem de New York Pizza Cruise om te genieten van een heerlijke pizza! Voor drankjes en een toetje wordt ook gezorgd. Terwijl je eet, neemt de rondvaartboot je mee door de grachten. Of beleef een Wijn en Kaas Rondvaart! Proef Nederlandse kazen en verschillende soorten wijn terwijl je de iconische grachten bewondert.

Activiteiten om te ontdekken in Amsterdam

Wij bieden weliswaar enkele combinatietickets aan, zoals met het Van Gogh Museum. Met de Explore Pass kun je je rondvaart combineren met nog meer verschillende activiteiten in Amsterdam. Er zijn nog meer tours door de stad die je kunt verkennen.

Zoals de Fatbike Tours en de City Sightseeing Amsterdam bus, waar je met de Explore Pass gratis gebruik van kunt maken. Maak een rondleiding door de historische Heineken brouwerij of ontdek het Amsterdamse Joods Cultureel Kwartier.

Je kunt zelfs een aantal van de beste musea van Amsterdam bezoeken met de Explore Pass. Het Rijksmuseum bijvoorbeeld, het nationale museum van Nederland. En ook het Stedelijk Museum en het Moco Museum, beide gevuld met moderne kunst, kun je bezoeken met Explorer Points.

Als je attracties wilt vinden die geschikt zijn voor kinderen, kun je ook met de Explore Pass uit de voeten. Deze biedt Dierentuin ARTIS, het NEMO Science Museum en Madame Tussauds. Andere gezinsvriendelijke opties zijn THIS IS HOLLAND en de Pannenkoekenboot.

Dit zijn slechts enkele van de vele activiteiten die je met de Explore Pass kunt doen tijdens je verblijf in Amsterdam. En je hoeft ook niet al je Explorer Points op één dag te gebruiken, want je hebt een heel jaar de tijd om al je punten op de pas op te gebruiken. Dit maakt de pas een geweldige optie voor zowel toeristen als Amsterdammers.