Geniet van eten en drinken tijdens het varen in Amsterdam

Geniet van eten en drinken tijdens het varen in Amsterdam

Water is net zo onlosmakelijk verbonden met de Nederlandse hoofdstad als de historische gebouwen en de mensen. Genieten van een maaltijd of een snack op het water is dan ook een niet te missen Amsterdamse ervaring. Daarom bieden wij verschillende soorten Food & Beverage rondvaarten aan waarvan je kunt genieten als je in Amsterdam bent.

Dineren op de Amsterdamse grachten

Onze meest uitgebreide food cruise is de Amsterdamse Diner Rondvaart, die je meeneemt op een 2 uur durende cruise door de grachten terwijl je geniet van een heerlijk diner. Terwijl de rondvaartboot door de grachten begint te varen, begint de bediening met een drankje en hors-d'oeuvres van versgebakken brood met boter en olie. Daarna volgt een heerlijke romige pomodoro-soep, om de eetlust op te wekken voor het hoofdgerecht, waarbij je kunt kiezen tussen een vlees-, vis- en vegetarische optie.

Het diner wordt afgesloten met een heerlijke huisgemaakte tiramisu. Wat er tijdens de vaartocht buiten het raam te zien is, hangt af van de tijd van het jaar waarin je voor de dinercruise kiest. Je kunt genieten van de laatste zonnestralen en een zonsondergang aan boord of de grachten ervaren in het donker van de nacht, zowel de gouden uren als de nachtelijke uren op de grachten zijn magisch en hebben hun eigen unieke sfeer.

Pizza cruiseNew York Pizza op de Amsterdamse grachten

Voor een informeler en vroeger avondeten kunt je kiezen voor de New York Pizza by LOVERS rondvaart. Tijdens deze 75 minuten durende rondvaart door de Amsterdamse grachten krijg je een verrukkelijke pizza voorgeschoteld, een ijsje met cookie dough, en ook de drankjes zijn inbegrepen. Je kunt kiezen uit vijf verschillende soorten pizza's en er is ook een kleinere pizza optie voor kinderen.

Aan het begin van de rondvaart is er een korte stop achter het Centraal Station van Amsterdam om de pizza's warm en vers uit de New York Pizza ovens op te halen. Als iedereen zijn pizza heeft, vaar je door de grachtengordel van de stad die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, met zijn historische bruggen en pittoreske grachtenpanden die de stad zijn charmante en iconische karakter geven.

All-you-can-eat traditionele Nederlandse pannenkoeken

De meest kindvriendelijke van de foodcruises is de Pannenkoekenboot van Amsterdam, met een gigantische ballenbak aan boord. In tegenstelling tot de andere eet- en drinkcruises vaart deze boottocht niet door de Amsterdamse grachten, maar blijft hij op het IJ, dat het stadscentrum scheidt van het noordelijke stadsdeel. Afhankelijk van de dag zijn er zowel lunch- als avondcruises beschikbaar, dus de vaart is gemakkelijk in te passen in een trip naar Amsterdam.

Tijdens de tocht krijg je toegang tot een all-you-can-eat buffet van Nederlandse pannenkoeken, inclusief verrukkelijk beleg zoals Nederlandse kaas, stroop, spek, fruit, chocolade, marmelade en nog veel meer. Het eten van traditionele Nederlandse pannenkoeken is iets wat u niet mag missen als u Nederland bezoekt.

Een wijn en kaas proeverij op het water

De perfecte cruise om te ontspannen met vrienden na een hele dag sightseeing is de Wijn & Kaas rondvaart. Of je nu een pauze wil inlassen voor een avondje uit of gewoon wil genieten van het gezelschap van je vrienden op een unieke locatie, onze wijn- en kaasproeverij kan weleens precies zijn wat je zoekt.

Tijdens de boottocht kan je kiezen tussen meerdere rode, witte en rosé wijnen en wisselen wanneer je maar wil. Samen met de wijn zal er een selectie van lokale kazen, druiven, brood en vijgen zijn om van te genieten. De Amsterdam Wijn & Kaas rondvaart is echt de perfecte manier om te genieten van een unieke en leuke avond in Nederland.