Amsterdam Light Festival Semi Open Boot Rondvaart
Amsterdam Light Festival Semi Open Boot Rondvaart

Amsterdam Light Festival 2021 - 2022 Semi-Open Boot rondvaart

Boek uw tickets vanaf € 26.50

Ticket

Selecteer een datum

Er zijn geen data beschikbaar

{{packageItem.ItemName}}


Na middernacht ( {{vm.getDateAsString(vm.dayAfterDate)}} )

Selecteer tijd


Na middernacht ( {{vm.getDateAsString(vm.dayAfterDate)}} )

Er zijn geen beschikbare timeslots

Opstap locatie

Aantal tickets

Er zijn geen prijzen beschikbaar

Selecteer maaltijden

 • {{ (vm.itemPrices | filter:{ItemCategoryId:key})[0].Name }} - Nog beschikbaar: {{vm.getRemainingMeals(key)}}

Totaal bestelling €{{vm.getTotalPrice() | number : 2}}

Algemene informatie

 • Duur: 90 minuten, langer als het erg druk is op de grachten
 • Met audiogids in het Engels en Nederlands
 • Amsterdam Light Festival data: 2 december 2021 - 23 januari 2022
 • Kinderticket voor 4-13 jaar
 • Vertrekplaats: Raamsdonksteiger, Amsterdam
 • Inchecken 10 minuten voor vertrek
 • Bekijk de route van het lichtjesfestival in Amsterdam op deze kaart
 • Geniet van gratis Wifi aan boord
 • E-ticket is direct beschikbaar op smartphones

Over deze activiteit

 • Geniet van een onbelemmerd uitzicht en maak de mooiste foto's
 • Duur: ong. 90 minuten
 • Kom meer te weten over de kunst en kunstenaars met een audio gids

Amsterdam Light Festival 2021 - 2022

In de donkere wintermaanden december 2021 en januari 2022 wordt Amsterdam weer omgetoverd tot een prachtig openluchtmuseum gevuld met lichtkunstwerken. Dit jaar viert het festival haar 10-jarig jubileum met het thema Celebrate Light. Met dit thema wil het festival zowel de lichtkunst van de afgelopen jaren eren als licht laten schijnen op sociale kwesties om gasten eraan te herinneren dat niet iedereen in staat is om deel te nemen aan de festiviteiten.

De afgelopen tien jaar hebben moderne kunstenaars uit de hele wereld spectaculaire lichtkunstwerken gemaakt die tijdens de eerdere edities van het festival overal in het centrum van de stad te zien waren. Dit jaar bestaan de kunstwerken uit de meest aansprekende, inspirerende en favoriete lichtkunstwerken van de afgelopen negen edities en uit nieuwe kunstwerken.

De beste Amsterdam Light Festival Semi-Open Boot rondvaart

De beste manier om van deze lichtkunstwerken te genieten is met een Amsterdam Light Festival rondvaart door de grachten. Met deze Semi-Open Rondvaartboot zie je meer van het Amsterdam Light Festival dan met andere rondvaarten.

Als de sterren schijnen heb je namelijk onbelemmerd zicht op de lichtkunstwerken en dus kun je de mooiste foto's van het festival maken. Als het winter weer omslaat dan gaat de glazen overkapping dicht of wordt er een reguliere rondvaartboot ingezet. Hoe dan ook, met een rondvaart heb je de beste stoelen tijdens het Amsterdam Light Festival.

Deze rondvaart vertrekt vanaf de Raamsdonksteiger, aan de voet van de Fietsflat naast het Centraal Station. Van hier, geniet je van een 90-minuten durende rondvaart langs de Amsterdam Light Festival waterroute, waarmee je alle kunstwerken van het festival zult zien.

Onderweg vertelt de audiogids, in het Nederlands & Engels, je meer over de prachtige lichtinstallaties die je passeert. De koudste en donkerste maanden van het jaar worden een stuk lichter en gezelliger met kaartjes voor de Amsterdam Light Festival Open Boot van Lovers Canal Cruises.

Boek nu je Amsterdam Light Festival 2021 - 2022 Semi-Open boot rondvaart tickets!

Heb je al zin om het licht te vieren met het Amsterdam Light Festival? We kunnen niet wachten om je aan boord van onze semi-open boten te verwelkomen en samen met jou van het festival te genieten. Met een LOVERS rondvaart zit je eerste rang en heb je een goedkoop Amsterdam Light Festival kaartje. Koop nu je kaartjes voor het Amsterdam Light Festival en bereid je voor om de ongelooflijke kunstwerken te zien die de stad verlichten tijdens het Amsterdam Light Festival. 

Bereikbaarheid Amsterdam Light Festival

De afvaartlocaties van LOVERS zijn goed te bereiken met de fiets, het openbaar vervoer of de auto.

Openbaar vervoer:
De kade van LOVERS Canal Cruises ligt op ongeveer 2 minuten lopen van Amsterdam Centraal Station, op Prins Hendrikkade 25, en is daarom makkelijk te bereiken met de trein, metro, tram en bus.

Auto:
Naast de kade van LOVERS Canal Cruises vind je een ruime parkeergarage van Qpark. Kijk voor beschikbaarheid en het reserveren van een parkeerplek op de website van Qpark.