XtraCold Icebar Amsterdam

XtraCold Icebar Amsterdam

Boek uw tickets vanaf   € 22.95 € 19.50

Ticket

Selecteer een datum

Er zijn geen data beschikbaar

{{packageItem.ItemName}}


Na middernacht ( {{vm.getDateAsString(vm.dayAfterDate)}} )

Selecteer tijd


Na middernacht ( {{vm.getDateAsString(vm.dayAfterDate)}} )

Er zijn geen beschikbare timeslots

Opstap locatie

Aantal tickets

Er zijn geen prijzen beschikbaar

Selecteer maaltijden

 • {{ (vm.itemPrices | filter:{ItemCategoryId:key})[0].Name }} - Nog beschikbaar: {{vm.getRemainingMeals(key)}}

Totaal bestelling €{{vm.getTotalPrice() | number : 2}}

Belangrijke info

 • Het dragen van een mondkapje is niet verplicht.
 • Openingstijden: 
  Zo - do: 12.00 - 01.00 u.
  Vr - za: 12.00 - 02.40 u.
 • Speciale openingstijden:
  31 december van 12.00 - 23.00 u.
  1 januari: 12.30 - 02.20 u.
  27 april: gesloten
 • Laatste toegang:
  1 uur voor sluitingstijd
 • Reservering: 
  Reservering is verplicht. Zonder reservering kan toegang ontzegd worden. 
  Inchecken bij de Icebar 20 minuten vóór het gereserveerde tijdstip.
 • Locatie: 
  Amstel 194-196, Amsterdam
 • Dit is een ticket met specifieke datum en tijd en kan daarom niet kostenloos geannuleerd worden. Neem bij vragen contact op met info@lovers.nl.  

Inclusief

 • 3 drankjes
 • Toegang tot Xtracold Icebar Amsterdam
 • Alle kleding die nodig is om deze ijzige kou te overleven

Amsterdam XtraCold Icebar

De Icebar Amsterdam is een plek om niet snel te vergeten. Je ervaart hier de lage temperaturen waar ook ontdekkingsreiziger Willem Barentsz en zijn zeelui mee te maken hadden. Je biertje zal in de Icebar Amsterdam bovendien extra lekker smaken, want met min tien graden hoef jij je geen zorgen te maken over een lauw drankje. Als je een Icebar Amsterdam ticket aanschaft zijn er bovendien drie drankjes bij de prijs inbegrepen.

Bezoek de gave IJsbar Amsterdam…

…zonder kou te kleumen! Het personeel van de IJsbar Amsterdam voorziet je namelijk van een comfortabele thermo jas. Voordat je de kou tegemoet treedt, word je allereerst welkom geheten in de verwarmde lounge van de IJsbar Amsterdam. Hier kun je een welkomstcocktail bestellen of een vers getapt glas Heineken, terwijl er swingende feestmuziek op de achtergrond klinkt. Daarna is het tijd om te ervaren hoe het er op de Noordpool aan toe kan gaan. De IJsbar Amsterdam neemt je namelijk mee naar het jaar 1596, toen het schip van Barentsz op Nova Zembla strandde. Daar waar de bemanning negen maanden lang in zware ontberingen op het eiland verbleef, wordt deze avond vooral genieten. Jij trekt bij de ingang van de avontuurlijke Icebar Amsterdam namelijk een jas en warme handschoenen aan. Zo hoef je geen kou te lijden en kun je gemakkelijk je glas vasthouden. Net zoals al het meubilair van Icebar Amsterdam is dit namelijk gemaakt van ijs.

Xtracold Icebar Amsterdam: de coolste en meest stijlvolle bar in één

Naast meubilair toont Icebar Amsterdam ook kunst gemaakt van ijs. Terwijl je geniet van een van de drie gratis drankjes kun je de bijzondere sculpturen bewonderen. De bar, die werd uitgehouwen uit maar liefst 60 ton ijs, is daarbij een van de hoogtepunten en een kunstwerk an sich. Bovendien kun je genieten van de mooie lichteffecten die Icebar Amsterdam vertoont. Het effect wordt vergroot door al het ijs en geeft een extra dimensie aan jouw bezoek. Bekijk online de diverse aanvangstijden en maak snel een reservering op het door jou gewenste tijdstip. Zo verzeker je jezelf van entree. Schaf gelijk een paar extra tickets voor je vrienden of geliefde aan en beleef samen een bijzondere avond uit in de Icebar Amsterdam.