Valentijn Diner Cruise

Valentijn Diner Cruise

Boek uw tickets vanaf€ 92,50

Valentijn Diner Cruise 

Op de LOVERS Love Boat die vaart van donderdag 14 februari tot en met zondag 17 februari, staat de Diner Cruise in het teken van de liefde. Maak een bijzondere vaartocht door de verlichte Amsterdamse grachten en geniet van een heerlijk uitgebreid 4-gangen diner.

Bij aankomst op de kade word jij samen met je gezelschap door de enige echte Mister & Miss Love(rs) hartelijk ontvangen met een heerlijke shot of love (een glas prosecco). Na het welkomstdrankje is het tijd om in de Love Boat te stappen en te ontdekken wat deze vaart en de stad te bieden hebben. Op de LOVERS Love Boat zijn er exclusieve plaatsen aan boord gereserveerd voor twee personen. Zo kan er in alle rust worden genoten van culinaire hoogstandjes, de prachtige stad Amsterdam en niet te vergeten het samenzijn met geliefden.

Het culinaire team van chef-kok Frans Kelders laat het tijdens deze avond aan niets ontbreken. Een heerlijk glas wijn, een smakelijk broodplankje. En natuurlijk is de tafel geheel in thema bedekt. Van te voren kan er worden gekozen uit een vlees-, vis- of vegetarisch menu. Zo stel je jouw perfecte maaltijd samen. Natuurlijk houdt de chef-kok ook rekening met eventuele overige dieetwensen.

Nadat de kapitein en zijn crew zich hebben voorgesteld is het tijd voor het voorgerecht, bestaande uit piepkuiken, gravlax van zalm of een salade van linzen. Aansluitend wordt het tussengerecht geserveerd: een heerlijke romige paddenstoelensoep met verse kruiden. De drankjes worden de gehele avond onbeperkt bijgevuld en onze crew staat klaar om een foto te maken waar de liefde vanaf spat!

Het hoofdgerecht bestaat uit een Kalfssucade stamppotje, een tongscharfilet of de vegetarische rijkelijke gevulde lasagne met gegrilde groenten. Deze 2-uur durende culinaire en romantische vaart wordt afgesloten met een liefdevol dessert van champagne mousse overgoten met een heerlijke fruitcoulis. Na de koffie, thee en smakelijke friandises wensen de kapitein en zijn crew je nog een fijne avond en meert de boot weer aan bij de Prins Hendrikkade 25, nabij Amsterdam Centraal Station.

Klik hier voor het complete Valentijn Diner Cruise Menu

Vier samen de liefde op het water. Jullie worden 20 minuten voor vertrek op de Prins Hendrikkade 25 verwacht om in te checken. Wij adviseren je om op tijd van huis te vertrekken.

Comfortabele moderne boten

Comfortabele moderne boten

Onze boten zijn uitgerust met moderne technologie voor ultiem comfort

Gratis plattegrond van de stad

Gratis plattegrond van de stad

Gratis stadsplattegrond verkrijgbaar in al onze boten en winkels