New York Pizza by LOVERS

Maak je bezoek aan Amsterdam compleet met deze New York Pizza by LOVERS rondvaart! Geniet van een ovenverse pizza aan boord terwijl je door de Amsterdamse grachtengordel vaart.

Precio especial € 34.50 € 42.50 Comprar tickets

Pancake Cruise

Geniet van all-you-can-eat traditionele, Nederlandse pannenkoeken terwijl je vaart over het IJ. Zie Amsterdam in al zijn charme op deze heerlijke cruise.

Entradas desde € 19.50 Comprar tickets

Loetje by LOVERS Steak cruise

Stap aan boord van deze unieke Loetje by LOVERS rondvaart! De enige plek waar twee werelden samen komen: geniet van de beroemde Loetje biefstuk en vaar door de Amsterdamse grachten op een comfortabele, moderne rondvaartboot van LOVERS.

Entradas desde € 49.50 Comprar tickets

Rondvaart Amsterdam met eten

De beste manier om Amsterdam vanaf het water te ontdekken, is met een borrel of een heerlijk diner erbij! Lovers biedt je diverse mogelijkheden voor een rondvaart door Amsterdam met een diner of borrelplankje tijdens de Candlelight cruise.
Bij Lovers staan gastvrijheid, goede smaak en kennis van de stad centraal, zodat het jou aan niets zal ontbreken op een rondvaart door Amsterdam met eten en drinken.


Culinaire rondvaart Amsterdam

Of je nu een romantische date hebt, met je vrienden eens iets anders wilt doen of gewoon een leuke avond uit zoekt, bij een culinaire rondvaart van Lovers zit je alijd goed. Je komt alles te weten over de rijke geschiedenis van de stad, terwijl je geniet van lekkere drankjes en smaakvolle gerechten. Combineer het beste van twee werelden: schuif aan voor een heerlijk diner, terwijl de grachtengordel aan je voorbij trekt. Het ideale cadeau voor jou en je geliefde op Valentijnsdag of om jullie jubileum te vieren. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor rondvaarten met je vrienden of gezin. Een Pizza cruise of Burger cruise is dan perfect!


Ga voor een avond op het water!

Maak een vrijgezellenfeest of vriendendag onvergetelijk met één van onze rondvaarten door Amsterdam met eten. Laat je verrassen door interessante historische feitjes over de stad Amsterdam en de grachtengordel. Wist je dat de grachtengordel tot het UNESCO werelderfgoed behoort? Bovendien worden de Pizza cruise en Burger cruise afgesloten met een heerlijke brownie. Dus waar wacht je nog op? Boek jouw culinaire rondvaart door Amsterdam vandaag nog!