Valentijn Candlelight Cruise

Valentijn Candlelight Cruise

Boek uw tickets vanaf€ 42,50

Valentijn Candlelight Cruise

Op de LOVERS Love Boat, die vaart van donderdag 14 februari tot en met zondag 17 februari, staat de Candlelight Cruise nog eens extra in het teken van liefde. Maak een bijzondere vaartocht door de verlichte Amsterdamse grachten, waarbij heerlijke wijnen en hapjes zijn inbegrepen en het flikkerende kaarslicht de romantiek aanwakkert. Natuurlijk is een Valentijn Candlelight Cruise Amsterdam extra bijzonder als je je geliefde meeneemt, maar ook met andere dierbaren kun je genieten van een Romantische Rondvaart Amsterdam.

Bij aankomst op de kade worden jullie door de enige echte Mister & Miss Love(rs) hartelijk ontvangen met een heerlijke shot of love (een glas prosecco). Na het welkomstdrankje is het tijd om in de Love Boat te stappen en te ontdekken wat deze vaart en de stad te bieden hebben. Op de LOVERS Love Boat zijn er voor alle gasten exclusieve plekken gereserveerd per twee personen. Zo kan er in alle rust worden genoten van een bourgondische plank met diverse kaas en worst specialiteiten, een lekker drankje, de prachtige stad Amsterdam en niet te vergeten het samenzijn.

Nadat de kapitein en zijn crew zich hebben voorgesteld, is het tijd om een drankje in te schenken en de trossen los te gooien. De drankjes worden de gehele avond onbeperkt bijgevuld en onze crew staat klaar om een foto te maken waar de liefde vanaf spat! Onze deskundige gids neemt jullie ondertussen mee in de levendige verhalen van onze hoofdstad. Interessante feitjes en echte insiders informatie mogen hierbij niet ontbreken.

De Valentijn Candlelight Cruise duurt 1 uur en 45 minuten en vertrekt om 21.00 uur. Na de vaart wensen onze kapitein en de crew jullie nog een fijne avond en meert de boot weer aan bij de Prins Hendrikkade 25, nabij Amsterdam Centraal Station.

Vier samen de liefde op het water!

Jullie worden 20 minuten voor vertrek op de Prins Hendrikkade 25 verwacht om in te checken. Wij verwachten tijdens deze dagen veel gasten, dus adviseren je om op tijd van huis te vertrekken.