Korting op de Amsterdam Light Festival rondvaart

Korting op de Amsterdam Light Festival rondvaart

Van 30 november 2017 tot en met 21 januari 2017 wordt de grachtengordel van Amsterdam voor de zesde editie omgetoverd tot het unieke decor van het Amsterdam Light Festival. Meer dan 35 kunstwerken en installaties van internationale kunstenaars, designers en architecten verlichten de binnenstad van Amsterdam. Naast de vaste korting, kun je nu nog tot 1 december 2017profiteren van de Early Bird korting op de Water Colors Cruise met Lovers Canal Cruises.

Amsterdam Light Festival rondvaart: voordeel voor vroege vogels

De verkoop van de Amsterdam Light Festival rondvaart is gestart! Wil jij profiteren van de Early Bird* kortingsactie? Wacht dan niet te lang en bestel je tickets snel en voordelig online.

* De Early Bird korting is beschikbaar tot 1 december 2017.

Amsterdam Light Festival rondvaart: wacht niet te lang!

Wil je profiteren van de Early Birds korting voor het Amsterdam Light Festival, dan is het verstandig om niet te lang te wachten met het bestellen van de tickets. Populaire dagen en tijden zijn namelijk al snel uitverkocht! Maar de belangrijkste reden om niet te lang te wachten is vanzelfsprekend het feit dat de kortingsactie maar tot 1 december geldig is! Grijp dus snel je kans en boek online.

Amsterdam Light Festival Rondvaart

De Water Colors Cruise is de vaarroute van het Amsterdam Light Festival. De kunstwerken zijn verlicht van 17.00 tot 23.00 uur. Het is niet alleen de beste manier om meer informatie over de kunstwerken te krijgen, maar de rondvaart is tevens een van de leukste uitjes volgens vele Nederlanders én toeristen. Met de comfortabele en goed verwarmde boten van Lovers Canal Cruises kun je lekker achterover leunen en genieten van het indrukwekkende uitzicht. Kom het zelf beleven met de Amsterdam Light Festival rondvaart van Lovers Canal Cruises! Boek je tickets hier online.