Korting op de Amsterdam Light Festival rondvaart

Korting op de Amsterdam Light Festival rondvaart

Van 1 december 2016 tot en met 22 januari 2017 wordt de grachtengordel van Amsterdam voor de vijfde editie omgetoverd tot het unieke decor van het Amsterdam Light Festival. Meer dan 35 kunstwerken en installaties van internationale kunstenaars, designers en architecten verlichten de binnenstad van Amsterdam. Naast de vaste korting, kun je tot 1 november nog profiteren van de Early Bird korting op de Water Colors Cruise met Lovers Canal Cruises.

Amsterdam Light Festival rondvaart: voordeel voor vroege vogels

De verkoop van de Amsterdam Light Festival rondvaart is gestart! Wil jij profiteren van de Early Bird* kortingsactie? Wacht dan niet te lang en bestel je tickets snel en voordelig online.

*De kortingsactie is geldig tot 1 november 2016.

Amsterdam Light Festival rondvaart: wacht niet te lang!

Wil je profiteren van de Early Birds korting voor het Amsterdam Light Festival, dan is het verstandig om niet te lang te wachten met het bestellen van de tickets. Populaire dagen en tijden zijn namelijk al snel uitverkocht! Maar de belangrijkste reden om niet te lang te wachten is vanzelfsprekend het feit dat de kortingsactie maar tot 1 november geldig is! Grijp dus gauw je kans en boek online.

Amsterdam Light Festival rondvaart: nog meer korting!

Maar er is meer! Naast de vaste korting en Early Bird korting geeft Lovers Canal Cruises samen met P1 Parking Amsterdam Centrum nóg meer korting. Wanneer je je Water Colors Cruise kaarten via Lovers Canal Cruises boekt, profiteer je van een gereduceerd parkeer tarief met de 20voor020 actie van P1 parking Amsterdam Centrum! In plaats van de reguliere dagkaart prijs van maar liefst € 55,-, betaal je met deze actie slechts € 20,- voor 24 uur parkeren, vlak naast het Amsterdam Centraal Station.

Amsterdam Light Festival Rondvaart

De Water Colors Cruise is de vaarroute van het Amsterdam Light Festival. De kunstwerken zijn verlicht van 17.00 tot 23.00 uur. Het is niet alleen de beste manier om meer informatie over de kunstwerken te krijgen, maar de rondvaart is tevens een van de leukste uitjes volgens vele Nederlanders én toeristen. Met de comfortabele en goed verwarmde boten van Lovers Canal Cruises kun je lekker achterover leunen en genieten van het indrukwekkende uitzicht. Kom het zelf beleven met de Amsterdam Light Festival rondvaart van Lovers Canal Cruises! Boek je tickets hier online.