Amsterdam Burger Cruise

Ga mee op de leuke Amsterdam Burger Cruise! Terwijl je geniet van mooie uitzichten proef je lekkere burgers en drink je onbeperkt bier, wijn en frisdrank.

Tickets vanaf € 42,50 Boek tickets

Amsterdam Pizza Cruise

Ga mee op Amsterdam Pizza Cruise en proef de lekkerste pizza’s. Terwijl je uitkijkt op de prachtige grachten geniet je bovendien van onbeperkte drankjes.

Tickets vanaf € 42,50 Boek tickets

Amsterdam Diner Cruise

Reserveer tickets voor een onvergetelijke Amsterdam Diner Cruise. Kies je favoriete gerechten uit en bewonder het mooie Amsterdam bij nacht. Boek snel!

Tickets vanaf € 92.50 Boek tickets

Candlelight Cruise

Met deze romantische rondvaart door Amsterdam kan de avond van jou en je geliefde niet meer stuk. Boek snel en bereid je voor op een avond romantiek aan boord.

Tickets vanaf € 42.50 Boek tickets

Rondvaart Amsterdam met Eten en Drinken

Wil jij Amsterdam vanaf het water ontdekken en ondertussen genieten van lekker eten en drinken? Bij Lovers Canal Cruises kan het. Een Rondvaart Amsterdam met Eten en Drinken is de perfecte manier om je dag door te brengen. Bij ons draait het om service, expertise en professionele kennis van de stad, zodat het jou tijdens de boottocht aan niets zal ontbreken. Ontdek binnenkort de mooie hoofdstad en kies voor een bijzondere Rondvaart Amsterdam met Eten en Drinken.

Food & Beverage Rondvaarten Amsterdam

Trommel je reisgezelschap op en stap aan boord van een van de boten van Lovers Canal Cruises. Gedurende de Food & Beverage Rondvaarten Amsterdam kom je alles te weten over de rijke geschiedenis van de stad, terwijl je geniet van lekkere drankjes en smaakvolle gerechten. Deze Rondvaart Amsterdam met Eten en Drinken combineert het beste van twee werelden. De romantische versie van de Food & Beverage Rondvaarten Amsterdam is online te boeken onder de naam Candlelight Cruise. Dit is het ideale cadeau voor jou en je geliefde, bijvoorbeeld om Valentijnsdag of jullie huwelijksjubileum te vieren. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor rondvaarten met je vrienden of gezin. De diverse Food & Beverage Rondvaarten Amsterdam bieden voor ieder wat wils.

Ga voor die leuke Rondvaart Amsterdam met Eten en Drinken!

Een vrijgezellenfeest of vriendendag wordt onvergetelijk als je een Rondvaart Amsterdam met Eten en Drinken boekt. Zo kun je tijdens de Amsterdam Burger Cruise je kennis over Amsterdam bijspijkeren, terwijl de Big Green Egg grill alvast wordt aangezet. Het uitzicht op de grachten wordt tijdens deze Rondvaart Amsterdam met Eten en Drinken nog spectaculairder met een smakelijke burger op een versgebakken broodje in je handen. De Rondvaart Amsterdam met Eten en Drinken wordt afgesloten met een heerlijke brownie. Je kunt ook kiezen voor de Amsterdam Pizza Cruise met huisgemaakte pizza`s aan boord. Voor degenen die van uitgebreid tafelen houden is de Amsterdam Diner Cruise een goede optie. Op deze Rondvaart Amsterdam met Eten en Drinken krijg je een uitgebreid diner voorgeschoteld van onze bekroonde chef-kok. Kijk rond op de website en kies je favoriete Rondvaart Amsterdam met Eten en Drinken.