Semi-open Boot Rondvaart

Semi-open Boot Rondvaart

Boek uw tickets vanaf   € 19 € 12.50

Ticket

Selecteer een datum

Er zijn geen data beschikbaar

{{packageItem.ItemName}}


Na middernacht ( {{vm.getDateAsString(vm.dayAfterDate)}} )

Selecteer tijd


Na middernacht ( {{vm.getDateAsString(vm.dayAfterDate)}} )

Er zijn geen beschikbare timeslots

Opstap locatie

Aantal tickets

Er zijn geen prijzen beschikbaar

Selecteer maaltijden

 • {{ (vm.itemPrices | filter:{ItemCategoryId:key})[0].Name }} - Nog beschikbaar: {{vm.getRemainingMeals(key)}}

Totaal bestelling €{{vm.getTotalPrice() | number : 2}}

Belangrijke info

 • Het dragen van een mondkapje is verplicht.
 • Vertrekken:
  Zomer seizoen (18 maart - 3 november):
  Dagelijks van 11.00 - 18.00 uur 
 • Duur:
  ± 1 uur
 • Leeftijd kind: 4 - 13 jaar.
 • Check-in:
  20 min. voor vertrek bij de pier naast restaurant Loetje Centraal, tegenover Amsterdam Centraal Station
 • Dit is een ticket met specifieke datum en tijd en kan daarom niet kostenloos geannuleerd worden. Neem bij vragen contact op met info@lovers.nl.  

Inclusief

 • GPS Audio gids beschikbaar in meerdere talen

Semi-open Boot Rondvaart

Een tocht op het water met de een van de oudste en meest ervaren aanbieders van rondvaarttochten mag tijdens dit bezoek niet ontbreken! Deze Rondvaart Amsterdam is geschikt bij zowel goed als slecht weer, wat het een ideale tour maakt. Rederij Lovers Canal Cruises beschikt over een comfortabele boot met een verstelbaar dak, waardoor er geen enkele reden hoeft te zijn om deze canal tour over te slaan. Vaar door de grachten van Amsterdam zonder zorgen over het wisselende Nederlandse klimaat en bewonder de grachtengordel en herenhuizen vanaf het water. Je komt langs bezienswaardigheden als de Westerkerk, het Anne Frank Huis of het museum de Hermitage en de Dansende Huisjes . Een bezoek aan deze klassieke stad is pas compleet na een Rondvaart Amsterdam.

Weer of geen weer: de Semi-open Boot Rondvaart mag je niet missen

Als de zon schijnt, geniet je tijdens deze Semi-open Boot Rondvaart Amsterdam van een open dak terwijl je de omgeving in je opneemt. Mocht het de dag van jouw geplande Rondvaart Amsterdam regenen, dan gaat de overkapping dicht. Zo kun je in deze overdekte boot een authentieke canal cruise meemaken zonder nat te worden. Je hebt gedurende deze Semi-open Boot Rondvaart uitzicht over de prachtigste grachten en je bekijkt de hoofdstad vanuit een nieuw perspectief. In deze rondvaartboot ervaar je hetzelfde comfort als in de grotere rondvaartboten. De Semi-open Boot Rondvaart duurt ongeveer een uur en brengt je langs de mooiste plekken terwijl je meer leert over de geschiedenis van de Amsterdam.

Natuurvriendelijke Rondvaart Amsterdam

Terwijl je rustig door de Amsterdamse wateren langs allerlei bezienswaardigheden vaart, word je voorzien van interessant audiocommentaar, beschikbaar in 19 talen. Zo leer je tijdens de Rondvaart Amsterdam van alles over de stad en kom je misschien nog iets nieuws te weten! Gedurende de Rondvaart Amsterdam zul je overigens geen last hebben van het geluid van de motor, aangezien deze rondvaartboot volledig stil is en op zonne-energie vaart. Zo zul je optimaal kunnen genieten van de geluiden van het stadse leven. Deze Rondvaart Amsterdam vertrekt in het zomerseizoen dagelijks vanuit het centrum van de stad. Om zeker te zijn van een plekje voor deze tocht, kun je nu vast vooruit boeken. Bekijk de dagen en tijden en kies wat jou het beste uitkomt. Een Rondvaart Amsterdam maakt dit bezoek zonder twijfel helemaal compleet.