Amsterdam Diner Cruise

Amsterdam Diner Cruise

Boek uw tickets vanaf € 92,50

Ticket

Selecteer een datum

Er zijn geen data beschikbaar

{{packageItem.ItemName}}

 • Na middernacht ({{vm.getDateAsString(vm.dayAfterDate)}})

Selecteer tijd

 • Na middernacht ({{vm.getDateAsString(vm.dayAfterDate)}})

Er zijn geen beschikbare timeslots

Opstap locatie

Aantal tickets

Er zijn geen prijzen beschikbaar

Selecteer maaltijden

Nog beschikbaar: {{vm.getRemainingMeals()}}

Totaal bestelling €{{vm.getTotalPrice() | number : 2}}

Belangrijke info

 • Vertrekken:
  Zomer seizoen (16 maart - 3 november):
  Dagelijks om 20.00 uur
  Winter seizoen (4 november - 15 maart):
  Dagelijks om 20.00 uur
 • Duur:
  ± 2 uur
 • Check-in:
  20 min. voor vertrek bij Prins Hendrikkade 25
 • Leeftijd kind en prijs:
  0 - 3 jaar: gratis
  4 - 13 jaar: kinderticket
 • Opmerking:
  Kinderprijs enkel geldig voor het kindermenu  
 • Diner Cruise menu
 • Let op:
  Dit is een ticket met specifieke datum en tijd en kan daarom niet kostenloos geannuleerd worden. Neem bij vragen contact op met info@lovers.nl.

Inclusief?

 • 4-gangen diner
 • Onbeperkt drank (bier, wijn of fris)

Amsterdam Diner Cruise

Stel je eens voor… Varen door de mooi verlichte Amsterdamse grachten terwijl je geniet van een heerlijk en uitgebreid diner.. Bij Lovers Canal Cruises is het mogelijk! Tijdens onze Amsterdam Diner Cruise kijk je je ogen uit en draaien je smaakpapillen overuren. Een bijzonder avondje uit in de hoofdstad!

Volop genieten van een Diner Rondvaart Amsterdam

De pittoreske grachten van Amsterdam, die een plek op de UNESCO Werelderfgoedlijst hebben, worden er in de avonduren nóg mooier op. Geniet van de indrukwekkende grachtenpanden en de mooi verlichte grachten, terwijl het personeel van de Diner Rondvaart Amsterdam een heerlijke maaltijd serveert. Er staan tijdens deze Diner Rondvaart Amsterdam maar liefst vier gangen voor je klaar. De culinaire hoogstandjes worden klaargemaakt door chef-kok Frans Kelders. Natuurlijk houdt hij ook rekening met eventuele dieetwensen. Een Diner Rondvaart Amsterdam staat garant voor een smaakvolle avond.

Amsterdam Diner Cruise: een culinaire en culturele boottocht in één

Allereerst zal je worden ontvangen met een glas prosecco. Daarnaast liggen er in het ruim van de Amsterdam Diner Cruise lekkere wijnen op je te wachten. Bovendien kun je kiezen uit een vlees-, vis- of vegetarisch menu. Zo stel je jouw perfecte maaltijd samen. De sfeervolle Amsterdam Diner Cruise heeft bijvoorbeeld een panzanella salade met buffel mozzarella uit de Beemster en pesto van basilicum op de kaart staan. Een vleesgerecht met geweldige kalfsmedaillon behoort ook tot de mogelijkheden! Natuurlijk denkt de Amsterdam Diner Cruise ook aan vegetariërs. Zo serveren we onder andere een smakelijke quiche van spinazie gevuld met en stukje geitenkaas. Je wordt 20 minuten voor vertrek op de Prins Hendrikkade 25 verwacht. Een Amsterdam Diner Cruise neemt in totaal twee uur in beslag. De boottocht is daarom gemakkelijk te combineren met andere activiteiten. Zo haal je het maximale uit jouw bezoek aan de hoofdstad. Bovendien is deze boottocht geschikt voor jong en oud. Amsterdam Diner Cruise serveert namelijk ook een kindermenu, speciaal voor de kleintjes. Stap snel aan boord en beleef de kwaliteit van een top restaurant op de prachtige Amsterdamse wateren.

Klik hier voor het Diner Cruise menu