Small Boat Cruise Rijksmuseum

Small Boat Cruise Rijksmuseum

Boek uw tickets vanaf € 16

Ticket

Selecteer een datum

Er zijn geen data beschikbaar

{{packageItem.ItemName}}


Na middernacht ( {{vm.getDateAsString(vm.dayAfterDate)}} )

Selecteer tijd


Na middernacht ( {{vm.getDateAsString(vm.dayAfterDate)}} )

Er zijn geen beschikbare timeslots

Opstap locatie

Aantal tickets

Er zijn geen prijzen beschikbaar

Selecteer maaltijden

 • {{ (vm.itemPrices | filter:{ItemCategoryId:key})[0].Name }} - Nog beschikbaar: {{vm.getRemainingMeals(key)}}

Totaal bestelling €{{vm.getTotalPrice() | number : 2}}

Belangrijke info

 • ​Het dragen van een mondkapje is verplicht.​
 • Vertrekken:
  Frequente vertrekken tussen 11.00 - 21.30 u.
 • Duur:
  ± 1 uur
 • Leeftijd kind en prijs:
  0 - 3 jaar: gratis
  4 - 13 jaar: kinderticket
 • Check-in:
  20 min. voor vertrek bij de kade naast het Rijksmuseum
 • Periode:
  1 augustus - 4 november
 • Let op:
  Dit is een ticket met specifieke datum en tijd en kan daarom niet kostenloos geannuleerd worden. Neem bij vragen contact op met info@lovers.nl.  
  Max. 25 personen per boot
 • Toelichting tijdens de rondvaart van de schipper (in het Engels)

Small Boat Cruise Rijksmuseum

De canals van Amsterdam beslaan maar liefst 100 kilometer. Dat betekent dat er enorm veel te ontdekken valt. Waar een reguliere rondvaartboot de beroemde grachten overvaart, is de Small Boat Cruise Amsterdam perfect voor het ontdekken van de plekjes waar deze boot niet kan komen. De bijzondere Small Boat Cruise Amsterdam is bij Lovers Canal Cruises goedkoop te boeken. Zo begeef jij je binnen de kortste keren tegen een scherpe prijs op de Amsterdamse wateren. Boek nu je tickets voor de unieke Small Boat Cruise Amsterdam en ontdek de meest fotogenieke plekjes van de grachtengordel.

Kies voor de Small Boat Tour Amsterdam

Met een open dak op een authentieke boot door de hoofdstad varen, dát is waar onze Small Boat Tour Amsterdam voor staat. De canal tour leidt je allereerst over de Amstel en de prachtige 17e-eeuwse grachten. Al snel vaar je richting de smallere plekjes. Met een klein gezelschap bewonder je onder andere de wateren van de Rosse Buurt (het kan voorkomen dat er een afwijkende route is, dat hangt af van de drukte op bepaalde grachten). De indrukwekkende Small Boat Tour Amsterdam wordt begeleid door een gids die je de leukste feitjes over de buurt vertelt. Na afloop van deze Small Boat Tour Amsterdam ben je een stuk wijzer! De kleine bootjes varen schoon, geruisloos en extra milieuvriendelijk. Goed voor jou, en goed voor het milieu.

Combineer je Small Boat Cruise Amsterdam met een leuke andere activiteit

Onze Small Boat Cruise Amsterdam brengt je op de mooiste plekken. Fototoestellen in de aanslag dus, want dit wil je vastleggen! Maak je dag compleet door de canal cruise aan te vullen met gave activiteiten. Bezoek het Rijksmuseum, ontdek BODY WORLDS Amsterdam of kies een van de vele andere bezienswaardigheden op de website van Lovers. Jouw Small Boat Cruise Amsterdam vertrekt tussen 10.40 uur en 17.00 uur. De Small Boat Cruise Amsterdam duurt ongeveer één uur en vertrekt vanaf eind maart tot en met begin november. Stap dus in de lente, zomer of herfst aan boord van de leuke Small Boat Cruise Amsterdam. Zorg wel dat je ruim op tijd aanwezig bent bij de opstapplaats. Deze vind je naast het beroemde Rijksmuseum. Twintig minuten voor vertrek word je hier opgepikt voor een Small Boat Cruise Amsterdam om niet snel te vergeten!