Cruise Like A Local

Cruise Like A Local

Boek uw tickets vanaf € 24,50

Kies vertrek locatie

Selecteer een datum

Er zijn geen data beschikbaar

{{packageItem.ItemName}}


Na middernacht ( {{vm.getDateAsString(vm.dayAfterDate)}} )

Selecteer tijd


Na middernacht ( {{vm.getDateAsString(vm.dayAfterDate)}} )

Er zijn geen beschikbare timeslots

Opstap locatie

Aantal tickets

Er zijn geen prijzen beschikbaar

Selecteer maaltijden

 • {{ (vm.itemPrices | filter:{ItemCategoryId:key})[0].Name }} - Nog beschikbaar: {{vm.getRemainingMeals(key)}}

Totaal bestelling €{{vm.getTotalPrice() | number : 2}}

Belangrijke info

 • ​Het dragen van een mondkapje is niet verplicht.​
 • Vertrekken:
  Zomer seizoen (18 maart - 3 november):
  Dagelijks vertrekken tussen 11.30 - 21.30 uur 
  Winter seizoen (4 november- 17 maart):
  Dagelijks meerdere vertrekken 
 • Duur:
  ± 60 minuten
 • Leeftijd kind en prijs:
  0 - 12 jaar: kinderticket
 • Check-in:
  20 min. voor vertrek bij KINboat Centraal Station Oostzijde
 • Opmerking:
  Deze cruise vaart niet op 27 april vanwege Koningsdag
  Max. 25 personen per boot
 • Dit is een ticket met specifieke datum en tijd en kan daarom niet kostenloos geannuleerd worden. Neem bij vragen contact op met info@lovers.nl.  

Inclusief?

 • 2 drankjes (bier, wijn en frisdrank)
 • Meerdere vaar opties
 • Commentaar van de schipper in het Engels

Cruise Like A Local

Cruise Like A Local Amsterdam nodigt je uit om de grachten van Amsterdam te leren kennen. En dat op een wel heel persoonlijke manier! Je kunt namelijk je eigen route samenstellen. De schipper brengt je op een kleine boot richting de bezienswaardigheden van jouw wens. Zo kun je kiezen voor de spannende Rosse Buurt of juist de wereldberoemde Prinsen- of Keizersgracht. Tijdens deze Cruise Like A Local Amsterdam canal tour is het aan jou! De ervaren schipper weet je van alles te vertellen over de plekken waarlangs jullie varen. Een betere gids kun je je haast niet wensen. Welke route leg jij tijdens de Cruise Like A Local Amsterdam af?

Beleef een Persoonlijke Rondvaart Amsterdam

De Persoonlijke Rondvaart Amsterdam is een perfecte manier om veel hoogtepunten in een korte tijd te bekijken. Kies bijvoorbeeld voor het beroemde Red Light District. De kleine boot van de Persoonlijke Rondvaart Amsterdam brengt je gemakkelijk naar de smalste grachten. Zo zie je verborgen plekken die voor de grote rondvaartboten niet toegankelijk zijn. Laat de Persoonlijke Rondvaart Amsterdam nóg meer indruk op je maken met de professionele commentaren van de kapitein. Ondertussen kun je genieten van een lekker drankje. In de Cruise Like A Local Amsterdam tickets zijn twee drankjes bij de prijs inbegrepen.

Details over de bijzondere Cruise Like A Local Amsterdam

Geniet 60 minuten lang van een mooie Cruise Like A Local Amsterdam. De boot vertrekt in het zomerseizoen (eind maart tot eind oktober) iedere dag vanaf half twaalf in de ochtend tot half acht in de avond. In het winterseizoen vertrekken de boten van Cruise Like A Local Amsterdam drie keer per dag: van donderdag tot en met zondag. Kinderen tot drie jaar mogen gratis mee! Vanaf vier tot dertien jaar kunnen de kinderen voor een zacht prijsje meevaren op de Cruise Like A Local Amsterdam. Als je ervoor zorgt dat je 30 minuten van te voren aanwezig bent, zorgen wij dat de drankjes koud staan. Neem je favoriete reisgezelschap mee en laat jouw Cruise Like A Local Amsterdam binnenkort beginnen. Dit wordt een ervaring om niet snel te vergeten!