Lichtjestour

Lichtjestour

Boek een rondvaart die de route van de lichtjestour van Amsterdam volgt. Het lichtfestival strijkt deze winter weer neer in de Nederlandse hoofdstad met prachtige lichtinstallaties. Jij kunt deze ontdekken tijdens een leuke boottocht verzorgd door LOVERS canal cruises.

Wat houdt de lichtjestour precies in?

De lichtjestour is een kunstfestival dat in de winter van 2019-2020 plaatsvindt in Amsterdam. Voor dit lichtfestival ontwierpen 20 kunstenaars uit verschillende landen prachtige werken rond een thema. Wat is het thema? ‘Disrupt!'. Ben jij benieuwd hoe de kunstenaars dit hebben omgezet naar een lichtinstallaties? Ontdek het dan tijdens een gezellige rondvaart langs de lichtjestour in de grachten van de hoofdstad.

Welke vaartocht kies jij?

De rondvaarten volgen de lichtjesroute op het water. Er zijn hierbij verschillende opties. Start jij jouw vaartocht nabij het Centraal Station of het Leidseplein? We bieden ook een rondvaart in een semi-open boot zodat je bij goed weer gemakkelijk foto’s kan nemen van de kunstwerken. Geniet in alle comfort met vrienden of familie van de lichtjestour.

Boek jouw tickets online

Wil jij de prachtige lichtjestour ontdekken? Op onze vaartochten leer je dankzij de audiocommentaar alles over de stralende kunstwerken en de kunstenaars. Boek nu online je tickets voor een van de rondvaarten. Als je er op tijd bij bent, geniet je trouwens van een early bird korting!