Vacature Schipper Klein Vaarbewijs

Terug naar vacature aanbod.

 

 

Rederij Lovers is al ruim 60 jaar een begrip in de Amsterdamse binnenstad. Vele toeristen ‘beleven’ op een speciale manier Amsterdam in één van onze rondvaartboten. Ruim 140 medewerkers verzorgen niet alleen onze rondvaarten, maar ook onze speciale producten zoals de Candlelight Cruise, Dinner Cruise, Beer & Burger cruise, Pizza cruise, Water colors cruise, City Sightseeing en de Open Small Boat cruises.

 

Als schipper Klein Vaarbewijs bij rederij Lovers heb je een leuk en afwisselend beroep. Je vaart op een van onze dockboten (semi open boot) door de grachten van Amsterdam en je zorgt ervoor dat onze gasten een fantastische tijd beleven op jouw boot. Naast de functie van schipper ben je ook gastheer/gastvrouw aan boord. Ook ben je bezig met techniek en ben je verantwoordelijk voor de goede staat van de boot; je doet het dagelijks onderhoud en indien nodig voer je kleine reparaties uit. Tezamen met ons team van schippers vaar je ruim 1 miljoen passagiers per jaar door de Amsterdamse grachten.

Voor het komende seizoen zijn  wij op zoek naar enthousiaste:

 

Schippers m/v

(Klein Vaarbewijs)
(fulltime en parttime)

 

De vacature Schipper Klein Vaarbewijs:

Als Lovers Schipper Klein Vaarbewijs vaar je op Dockboten (semi open boot) door de grachten van Amsterdam. Je vervoert 40 tot 80 gasten aan boord en zorgt voor een prettige en veilige uitvoer van de rondvaart. Je bent tevens verantwoordelijk voor de goede staat van je boot tezamen met het team schippers vaar je 1 miljoen passagiers per jaar door de Amsterdamse grachten.

Functie-eisen:

Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met een Klein Vaarbewijs, een Marifoondiploma en een flexibele instelling. Rederij Lovers vaart het gehele jaar door, ook in de winter. Ervaring op de grachten van Amsterdam is een pré. 

Rederij Lovers biedt:

  • Een uitdagende werkomgeving.
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket.
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Gezellig team.
  • Varen op verschillende type Dockboten op de Amsterdamse grachten rondvaartboten.
  • Een uniek bedrijf met 120 km aan vaarwater om op te werken. 

Solliciteren:

Interesse? Stuur dan je CV met korte motivatie naar werving@lovers.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Froukje Vliegenberg, afdeling Personeelszaken, op 020 2143102.