Hop On - Hop Off Bus + Boot Combinatie 48 uur

Hop On - Hop Off Bus + Boot Combinatie 48 uur

Boek uw tickets vanaf€ 39

Hop On - Hop Off Bus + Boot Combinatie 48 uur

Amsterdam kent vele bezienswaardigheden die je niet wilt missen. Daarom is een ticket voor Hop on Hop off Bus en Boot Amsterdam een uitkomst. Je stapt in en uit wanneer het jou het beste uitkomt en leert in relatief korte tijd de stad kennen. Reizen met Hop on Hop off Bus en Boot Amsterdam is ideaal! Na elke interessante stop neem je weer plaats in de comfortabele bus of boot en zie je op de digitale kaart je volgende bestemming. Met Hop on Hop off Bus en Boot Amsterdam ontdek je de hoofdstad op jouw manier. Koop nu voordelig jouw tickets voor Hop on Hop off Bus en Boot Amsterdam.

Hop on Hop off Amsterdam: 100% gemak

De Hop on Hop off Amsterdam boten en bussen hebben panoramische daken. Dit betekent dat je niets van het uitzicht hoeft te missen en de lichtinval optimaal is. De audiotour van Hop on Hop off Amsterdam vertelt je alle ins en outs van onze hoofdstad. En er valt genoeg te vertellen! Je kunt de audiotour op een taal naar wens afstemmen. Leun relaxed achterover en laat je tijdens deze interessante Hop on Hop off Amsterdam bijpraten over Amsterdam. Bovendien is er zowel in de bus als in de boot gratis wifi aanwezig. Maak het thuisfront jaloers met mooie foto’s of google tijdens Hop on Hop off Bus en Boot Amsterdam meer informatie over die ene tentoonstelling in het Rijksmuseum. 

De opstaptijden van Hop on Hop off Bus en Boot Amsterdam

In het zomerseizoen vertrekt de bus van Hop on Hop off Bus en Boot Amsterdam om de 15 minuten: van kwart over negen in de ochtend tot kwart over zes in de avond. De boot vertrekt om de twintig minuten. In het winterseizoen liggen de Hop on Hop off Bus en Boot Amsterdam opstaptijden tussen tien uur ’s ochtends en zes uur ’s avonds. Met je ticket voor de comfortabele Hop on Hop off Bus en Boot Amsterdam stap jij 48 uur lang onbeperkt in. Om je optimaal voor te bereiden op jouw Hop on Hop off Amsterdam, kun je de gratis applicatie in de Google Playstore of App Store downloaden. Met deze city sightseeing app kan de voorpret alvast beginnen!