Amsterdam Diner Cruise

Amsterdam Diner Cruise

Boek uw tickets vanaf€ 89

Amsterdam Diner Cruise

Stel je eens voor… Varen door de mooi verlichte Amsterdamse grachten terwijl je geniet van een heerlijk en uitgebreid diner.. Bij Lovers Canal Cruises is het mogelijk! Tijdens onze Amsterdam Diner Cruise kijk je je ogen uit en draaien je smaakpapillen overuren. Een bijzonder avondje uit in de hoofdstad!

Volop genieten van een Diner Rondvaart Amsterdam

De pittoreske grachten van Amsterdam, die een plek op de UNESCO Werelderfgoedlijst hebben, worden er in de avonduren nóg mooier op. Geniet van de indrukwekkende grachtenpanden en de mooi verlichte grachten, terwijl het personeel van de Diner Rondvaart Amsterdam een heerlijke maaltijd serveert. Er staan tijdens deze Diner Rondvaart Amsterdam maar liefst vier gangen voor je klaar. De culinaire hoogstandjes worden klaargemaakt door chef-kok Frans Kelders. Natuurlijk houdt hij ook rekening met eventuele dieetwensen. Een Diner Rondvaart Amsterdam staat garant voor een smaakvolle avond.

Amsterdam Diner Cruise: een culinaire en culturele boottocht in één

Allereerst zal je worden ontvangen met een glas prosecco. Daarnaast liggen er in het ruim van de Amsterdam Diner Cruise lekkere wijnen op je te wachten. Bovendien kun je kiezen uit een vlees-, vis- of vegetarisch menu. Zo stel je jouw perfecte maaltijd samen. De sfeervolle Amsterdam Diner Cruise heeft bijvoorbeeld een panzanella salade met buffel mozzarella uit de Beemster en pesto van basilicum op de kaart staan. Een vleesgerecht met geweldige kalfsmedaillon behoort ook tot de mogelijkheden! Natuurlijk denkt de Amsterdam Diner Cruise ook aan vegetariërs. Zo serveren we onder andere een smakelijke quiche van spinazie gevuld met en stukje geitenkaas. Je wordt 20 minuten voor vertrek op de Prins Hendrikkade 25 verwacht. Een Amsterdam Diner Cruise neemt in totaal twee uur in beslag. De boottocht is daarom gemakkelijk te combineren met andere activiteiten. Zo haal je het maximale uit jouw bezoek aan de hoofdstad. Bovendien is deze boottocht geschikt voor jong en oud. Amsterdam Diner Cruise serveert namelijk ook een kindermenu, speciaal voor de kleintjes. Stap snel aan boord en beleef de kwaliteit van een top restaurant op de prachtige Amsterdamse wateren.

Diner Cruise menu

Comfortabele moderne boten

Comfortabele moderne boten

Onze boten zijn uitgerust met de modernste technologie voor ultiem comfort

Gratis kaart

Gratis kaart

Gratis kaart van de stad in al onze boten en shops

Opstap locatie