Water Colors Cruise
Water Colors Cruise

Water Colors Cruise - Centraal Station

Boek uw tickets vanaf€ 19.50

Het Amsterdam Light Festival 2018-2019 is beëindigd. Bekijk hier onze andere rondvaarten.

✔️ Verwarmde boten met speciale audiotour
✔️ Spectaculaire feeststeiger mét o.a. warme chocomel & glühwein  
✔️ GRATIS Tony Chocolonely reepje
✔️ Gezelligste rederij van Nederland

Amsterdam Light Festival 

Amsterdam wordt omgetoverd tot een ware lichtstad tijdens het Amsterdam Light Festival. Hedendaagse kunstenaars van over de hele wereld hebben spectaculaire licht gemaakt, die door de binnenstad van Amsterdam zullen worden verspreid. De Water Colors Cruise is de beste manier om van deze imponerende lichtsculpturen te genieten. Onze comfortabele en verwarmde boten bieden je eersterangs plaatsen voor dit indrukwekkende festival.

Water Colors Cruise tickets

De Water Colors Cruise is dé vaarroute van het Amsterdam Light Festival en de beste manier om de geweldige lichtkunstwerken te bewonderen. Via de comfortabele en verwarmde boten van LOVERS kun je lekker achterover leunen en genieten van het indrukwekkende uitzicht. Mis dit fantastische winterfestival niet en boek snel en voordelig je Amsterdam Light Festival tickets online bij LOVERS canal cruises!

Thema Amsterdam Light Festival

De organisatie van het Amsterdam Light Festival introduceert iedere editie een nieuw thema waar de kunstenaars hun lichtsculpturen op dienen te baseren. Het thema van het Amsterdam Light Festival 2018 – 2019 is 'The Medium is the Message.'

De kunstenaars

Iedere editie van het Amsterdam Light Festival worden de kunstwerken geselecteerd door een jurypanel. Via een Call for Concepts wordt er wereldwijd een oproep gedaan aan kunstenaars om de mooiste ideeën in te sturen voor het festival. In totaal zijn er dit jaar ruim 23 lichtsculpturen geselecteerd van kunstenaars, designers en architecten afkomstig van over de hele wereld. Hun kunstwerken verlichten de binnenstad van Amsterdam op kunstzinnige wijze. 

Bereikbaarheid Amsterdam Light Festival

De kade van LOVERS is de perfecte opstapplek voor het Amsterdam Light Festival. LOVERS canal cruises bevindt zich schuin tegenover het Amsterdam Centraal Station. Direct naast de LOVERS' steiger is een grote parkeergarage.

Openbaar vervoer

De Prins Hendrikkade, waar de kade van LOVERS canal cruises zich bevindt, is gemakkelijk bereikbaar en ligt tegenover het Amsterdam Centraal Station op slechts 2 minuten loopafstand.

Auto

Vlak naast de kade van LOVERS canal cruises is er een ruime parkeergarage. Reserveer hier direct een parkeerplek bij P1.

Heb je een vraag over rondvaarten tijdens het festival? Klik dan hier

Official Partner

Official Partner

Lovers Canal Cruises is officieel partner van het Amsterdam Light Festival

Comfortabele Moderne Boten

Comfortabele Moderne Boten

Onze boten beschikken over de laatste technologie voor ultiem comfort

Audio Commentaar

Audio Commentaar

Audio commentaar beschikbaar in het Nederlands en Engels