Water Colors Cruise
Water Colors Cruise

Water Colors Cruise - Centraal Station

Boek uw tickets vanaf€ 21

✔️ Verwarmde boten met speciale audiotour
✔️ Spectaculaire feeststeiger mét o.a. warme chocomel & glühwein  
✔️ GRATIS Tony Chocolonely reepje
✔️ Gezelligste rederij van Nederland

Amsterdam Light Festival 

Amsterdam wordt omgetoverd tot een ware lichtstad tijdens het Amsterdam Light Festival. Hedendaagse kunstenaars van over de hele wereld hebben spectaculaire lichtsculpturen gemaakt, die door de binnenstad van Amsterdam zullen worden verspreid. De Water Colors Cruise is de beste manier om van deze imponerende lichtsculpturen te genieten. Onze comfortabele en verwarmde boten bieden je eersterangs plaatsen voor dit indrukwekkende festival.

Highlights Amsterdam Light Festival

  • Spectaculaire lichtsculpturen
  • De Water Colors Cruise rondvaart met audio commentaar over de kunstwerken
  • De unieke warme sfeer in de koudste maanden van het jaar

Kaarten Water Colors Cruise

De Water Colors Cruise is de vaarroute van het Amsterdam Light Festival en tevens de beste wijze om de geweldige lichtsculpturen te bewonderen. Via de comfortabele en goed verwarmde boten van Lovers Canal Cruises kun je lekker achterover leunen en genieten van het indrukwekkende uitzicht. Mis dit niet en boek snel en voordelig je Amsterdam Light Festival tickets online bij Lovers Canal Cruises!

Thema Amsterdam Light Festival
De organisatie van het Amsterdam Light Festival introduceert iedere editie een nieuw thema waar de kunstenaars hun lichtsculpturen op dienen te baseren. Het thema van het Amsterdam Light Festival 2018 – 2019 is, The Medium is the Message..

De Kunstenaars
Iedere editie van het Amsterdam Light Festival worden de kunstwerken geselecteerd door een jurypanel. Via een Call for Concepts wordt er wereldwijd een oproep gedaan aan kunstenaars om nieuwe ideeën in te sturen voor het festival. In totaal zijn er ruim 23 lichtsculpturen geselecteerd van kunstenaars, designers en architecten afkomstig van over de hele wereld, om de binnenstad van Amsterdam op kunstzinnige wijze te verlichten. 

Bereikbaarheid Amsterdam Light Festival

Lovers Canal Cruises is de perfecte opstapplek voor het Amsterdam Light Festival. Lovers Canal Cruises bevindt zich schuin tegenover het Centraal Station. Direct naast de steiger van Lovers Canal Cruises is een grote parkeergarage.

Openbaar vervoer:
De Prins Hendrikkade, waar Lovers Canal Cruises is gehuisvest, ligt tegenover het Amsterdam Centraal Station op 2 minuten loopafstand.

Auto:
Vlak naast de kade van Lovers Canal Cruises is er een ruime parkeergarage. Reserveer hier direct een parkeerplek bij P1.

Heb je een vraag over de Amsterdam Light Festival rondvaarten? Klik dan hier.

- Sommige foto's op deze pagina zijn een impressie van vorig jaar - 

Official Partner

Official Partner

Lovers Canal Cruises is officieel partner van het Amsterdam Light Festival

Comfortabele Moderne Boten

Comfortabele Moderne Boten

Onze boten beschikken over de laatste technologie voor ultiem comfort

Audio Commentaar

Audio Commentaar

Audio commentaar beschikbaar in het Nederlands en Engels

Opstap locatie