Body Worlds + 1 Uur Rondvaart Amsterdam

BODY WORLDS + Rondvaart Amsterdam

Boek uw tickets vanaf€ 31

BODY WORLDS + 1-uurs Rondvaart Amsterdam

Rederij Lovers Canal Cruises biedt voordelige combinatietickets voor een bezoek aan BODY WORLDS en een Rondvaart Amsterdam. Bij BODY WORLDS ontdek je de anatomie van het menselijk lichaam en tijdens een prachtige Rondvaart Amsterdam leer je de hoofdstedelijke grachtengordel op een wel heel bijzondere manier kennen. Reserveer je tickets voordelig online.

Leer jezelf kennen in BODY WORLDS Amsterdam

Het beroemde museum BODY WORLDS Amsterdam nodigt jong en oud uit voor een leerzame ervaring. Op een interactieve manier wordt de anatomie van het menselijk lichaam tentoongesteld. Zo ontdek je bijvoorbeeld hoe geluk onze gezondheid en onze lichamen beïnvloedt, onder andere aan de hand van de meer dan 200 anatomische preparaten. BODY WORLDS Amsterdam is de perfecte plek om kennis te maken met de complexiteit en kwetsbaarheid van ons eigen lijf. BODY WORLDS: The Happiness Project mag je tijdens je bezoek zeker niet overslaan. Hier beleef je jouw eigen zoektocht naar geluk. Al meer dan 40 miljoen mensen gingen jou voor en bezochten deze tentoonstelling wereldwijd. Verzeker jezelf dus snel van een ticket. Met de tickets van Lovers heb je bovendien fast track toegang tot BODY WORLDS Amsterdam.

Kom alles over de hoofdstad te weten tijdens een bijzondere Rondvaart Amsterdam

Lovers Canal Cruises beschikt over diverse rondvaartboten. Kom bijvoorbeeld tot rust met een Rondvaart Amsterdam in een van de extra milieuvriendelijke boten. Deze varen niet alleen op een ‘schonere’ manier, ze zijn ook zo goed als geruisloos. Gedurende een Rondvaart Amsterdam kun je je kennis over de stad flink bijspijkeren met behulp van de audiotour. Deze tour is in maar liefst 19 talen beschikbaar. Een indrukwekkende Rondvaart Amsterdam is de ideale gelegenheid om de UNESCO Werelderfgoedlijst grachtengordel van dichtbij mee te maken. Je vaart onder andere over de beroemde Keizersgracht en Prinsengracht. Als je wilt kun je zelfs de smalste grachten van Amsterdam bewonderen. Kies in dat geval voor de Rondvaart Amsterdam in een kleinere boot. Om het je gemakkelijk te maken zijn er gedurende de dag diverse opstaptijden waaruit je kunt kiezen. Zo vertrek je op Rondvaart Amsterdam wanneer het jou het beste uitkomt. Wij verwelkomen je graag bij ons aan boord!